Η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης για το ματς του Σαββάτου (16/03) με τον Λεβαδειακό συνεχίστηκε την Τετάρτη σε πολύ δυνατούς ρυθμούς, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να γνωρίζει από την προηγούμενη ημέρα ότι όλοι οι παίκτες του είναι σε κατάσταση να βγάλουν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, καθώς δεν υπάρχει πλέον κάποιος τραυματίας.

Μετά την ατομική ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και την προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, στη συνέχεια το βάρος έπεσε στις ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και τα τελειώματα φάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λισγάρα και Γουάλας που έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αλλάζει πλάνο και «ποντάρει» σε Ελ Κααμπί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κηφισιά-ΠΑΟΚ: Με φόρα οι γηπεδούχοι, χωρίς περιθώρια για απώλειες ο Δικέφαλος

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Σερί, ψυχολογία και τετράδα μέσω νίκης για το «τριφύλλι», το… κάτι παραπάνω οι Κρητικοί

Κοντούρης: «Να μπούμε και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας - Σε αυτήν τη θέση προτιμώ να παίζω»

Τσορμπατζόγλου: «Η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στην Κηφισιά - Στόχος οι επιστροφές πολλών παικτών με τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Πλήρης η ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Πάει για βασικός ο Κοϊτά»

Τσανάκας: «Ο καλός Ποντένσε μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη μάχη του τίτλου»

Δεσύλλας: «Τα διλήμματα του Μπενίτεθ για το ματς του Παναθηναϊκού με ΟΦΗ»

TAGS: Ξάνθη