Τα τυπικά απομένουν μονάχα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ταξιάρχη Φούντα στην... ελληνική Τράμπζονσπορ!

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται απόψε το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη, ώστε στη συνέχεια να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, το οποίο, όπως τονίζουν οι γείτονες, θα είναι διετές με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.

Εφόσον όλα πάνε καλά και ανακοινωθεί η συμφωνία, τότε, η ελληνική παροικία στην Τραπεζούντα θα αυξηθεί και άλλο, καθώς στην ομάδα βρίσκονται ήδη οι Τάσος Μπακασέτας, Μανώλης Σιώπης και Δημήτρης Κουρμπέλης!

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ταξιάρχης Φούντας έλυσε από κοινού το συμβόλαιό του με την DC United πριν από μερικές ημέρες, μετά και τις καταγγελίες εις βάρος του για ρατσιστική επίθεση σε συμπαίκτη του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ πρωταθλητή του αιώνα»: Φόρεσαν μπλουζάκι για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου οι παίκτες της Μπεσίκτας

Τρελαίνει κόσμο ο Γιαννιώτης: Σκόραρε με εκτέλεση από τη μία μεριά του γηπέδου στην άλλη!

Κατέρρευσε εν ώρα αγώνα ο προπονητής της U21 της Τουρκίας - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο

«Θα χρειάζομαι βοήθεια στην τουαλέτα και στο... Playstation»: Η εξομολόγηση του Λανγκ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Γαλατάσαραϊ: Περνάει την πόρτα τη χειρουργείου ο Οσιμέν

Κινείται για τον Λαμίν Καμαρά η Φενέρμπαχτσε

«Η Γαλατάσαραϊ κινείται δυναμικά για τον Μπερνάρντο Σίλβα»

Πρόταση της Μπεσίκτας σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Μπαγιντίρ

Τερματοφύλακας πέτυχε… γλάρο με βολέ και συμπαίκτης του τον έσωσε με ΚΑΡΠΑ!

Στραβοπάτησε κόντρα στην Κασίμπασα του Γιαννιώτη η Φενέρμπαχτσε: Τρέλα με δύο γκολ και αποβολή στις καθυστερήσεις