Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας για την Skoda Ξάνθη.

Οι ποδοσφαιριστές της ακριτικής ομάδας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και μετά τις ασκήσεις γυμναστηρίου και την προθέρμανση, δούλεψαν στην κατοχή μπάλας και την πίεση.

Στη συνέχεια, ακολούθησε το αερόβιο τρέξιμο για τους Ακρίτες, ενώ στο τέλος υπήρξαν και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, από την πλευρά του, έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές χωρίς να υπάρχουν προβλήματα. Για την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Τα τμήματα Κ15 και Κ16 επισκέφθηκαν τα Μουσεία στην Allwyn Arena

Μπενίτεθ: «Θέλω να έχουν συνεισφορά και να αισθάνονται σημαντικοί όλοι οι παίκτες, πιο δύσκολο αυτό το ματς με τον ΟΦΗ»

Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις ενόψει Ατρομήτου

Τσακίρης: «Σίγουρα τρεις αλλαγές στην 11άδα της ΑΕΚ – Διεκδικεί φανέλα βασικού ο Κοϊτά»

Παναθηναϊκός: Πρωτοβουλία ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας

Νικολακόπουλος: «Ο Ποντένσε προσπαθεί πολύ να γυρίσει 100% έτοιμος στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Παίρνει το σημερινό ματς και ηρεμεί εν πολλοίς ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11άδα με ΟΦΗ»

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γνώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

TAGS: Ξάνθη