Για την απόκτηση του διεθνή Γερμανού τερματοφύλακα της Άρσεναλ, Μπερντ Λένο, ενδιαφέρεται η Φούλαμ, με αγγλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους «κανονιέρηδες».

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ψάχνει βασικό γκολκίπερ μετά την άνοδό της στην Preimier League, με τους Γκαζανίγκα και Ρόντακ να έχουν υπερασπιστεί την εστία της ομάδας κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Ο Λένο έχασε τη θέση του βασικού στην Άρσεναλ μετά την περσινή έλευση του Ράμσντεϊλ, έχοντας πραγματοποιήσει μόλις 4 εμφανίσεις στην Premier League που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες.

Οι Λονδρέζοι είναι πρόθυμοι να τον αφήσουν να φύγει έναν χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, με τον ίδιο ωστόσο να θέλει να παραμείνει στην αγγλική πρωτεύουσα, βλέποντας με... καλό μάτι την προοπτική της Φούλαμ.

Μια Φούλαμ η οποία έχει ήδη πουλήσει τον νεαρό εξτρέμ Φάμπιο Καρβάλιο στη Λίβερπουλ και τον αμυντικό μέσο Ανγκισά στη Νάπολι, ενώ πορτογαλικά μέσα αναφέρουν πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ζαϊντού από την Πόρτο, ποδοσφαιριστή τον οποίο εξέταζε ο Ολυμπιακός το περσινό καλοκαίρι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube