Όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεφ, ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται σε συζητήσεις με τους πρωταθλητές Γαλλίας για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η ομάδα του Πριγκιπάτου προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στο 18χρονο άσο, για τον οποίο «μάχονται» Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πρωταθλητές Γαλλίας, την προηγούμενη βδομάδα, τόνισαν ότι υπάρχουν ομάδες που έχουν προσεγγίσει παράνομα τον παίκτη καθώς δεν είχαν τη συγκατάθεσή τους για να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή.

Ο αντιπρόεδρος της Μονακό, Βάντιμ Βασίλιεφ, είπε: «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με τον Κιλιάν και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα συμφωνήσουμε. Ποτέ δεν συμφωνήσαμε με καμία ομάδα για τη μεταγραφή του Εμπαπέ. Συζητάμε για να ανανεώσουμε με τον παίκτη. Δεν πρέπει πάντως να πιέζουμε την κατάσταση πολύ. Πρέπει να τον αφήσουμε να πάρει το χρόνο του. Ακόμα υπάρχει μεγάλη πίεση από τα media, ο παίκτης είναι μόνο 18 χρονών».

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κέρδισε το πρωτάθλημα Γαλλίας φέτος και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μονακό. Ο 18χρονος άσος πέτυχε 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις τη σεζόν που πέρασε.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube