Στην τελική ευθεία μπαίνει για τον Παναθηναϊκό το θέμα του επιθετικού.

Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, κορυφώνονται οι διεργασίες ενίσχυσης της ομάδα στη γραμμή κρούσης.

Την ίδια ώρα λοιπόν οι Σουηδοί αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά στο «τριφύλλι» ο Μίκαελ Ίσακ, κάνοντας λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Ράντερς.

Πάντως, πέραν του Σουηδού, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει υπόψη του 1-2 περιπτώσεις ακόμα, με τη μια απ’ αυτές να αφορά μη κοινοτικό επιθετικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»