Στην τελική ευθεία μπαίνει όπως όλα δείχνουν η ολοκλήρωση του ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, καθώς μετά τον Ίθαν Χοπ, ο οποίος ήρθε να πλαισιώσει τους Μιλουτίνοφ και Ρούμπτι στην θέση «5», ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει καταλήξει στον παίκτη που θέλει να βάλει δίπλα στον Γιώργο Πρίντεζη.

Αυτός, δεν είναι άλλος από τον Λιθουανό φόργουορντ, Μιντγκάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Αρμανι Μιλάνο και όπως πρώτο σας ενημέρωσε το sportfm.gr από τις 9 Ιουλίου, ήταν σε περίοπτη θέση της λίστας των «ερυθρόλευκων». Ο Μπλατ, ψάχνει για τη συγκεκριμένη θέση παίκτη που να «ανοίγει» το γήπεδο με το μακρινό του σουτ και ο 29χρονος παίκτης ταιριάζει «γάντι». Το θέμα έχει προχωρήσει, καθώς οι δύο πλευρές έχουν περάσει στις τελικές συζητήσεις.

Ο Κουζμίνσκας, είχε στην περυσινή Ευρωλίγκα, 8,5 πόντους με 46,9% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα και 3,3 ριμπάουντ μέσο όρο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης έχει προτάσεις και από Τουρκία-Ρωσία, ενώ στο μπλοκάκι του Ολυμπιακού, υπάρχει και άλλη μία επιλογή. Σύντομα ο εξαιρετικός αυτός παίκτης θα δώσει την απάντησή του, καθώς θέλει να έχει υπογράψει μέχρι τις 22 Ιουλίου, οπότε και αρχίζει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της χώρας του για το Παγκόσμιο της Κίνας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube