Ισοπαλίες με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, νίκη επί του Ατρόμητου και τώρα ο Ολυμπιακός.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης για την προσεχή αναμέτρηση με τους νταμπλούχους Ελλάδας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στόχος του ακριτικού συλλόγου είναι να αυξήσει την βαθμολογική της συγκομιδή, με το τεχνικό επιτελείο στις σημερινές ασκήσεις να ζητά αποτελεσματικότητα στις προσπάθειες.

Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι με τελειώματα φάσεων, ενώ υπήρξε «διπλό» στο δεύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης. Ο Λουσέρο εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπέρτος - Δεμένικος.

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, SKODA ΞΑΝΘΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, την Τρίτη 22/09/2015 και ώρα 20.30, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι εκτός από τη διάθεση των εισιτηρίων μέσω internet, ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων και από τα γραφεία της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.

Η προπώληση θα γίνει ως εξής:

Από την Πέμπτη 17/09/2015 έως και τη Δευτέρα 21/09/2015,
από τις 10.00 – 18.00 &
Την Τρίτη 22/09/2015 από τις 10.00 – 16.00

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού πώληση για τη ΘΥΡΑ Δ, τιμή εισιτηρίου 20 €
ΘΥΡΑ Γ1 τιμή εισιτηρίου 25 €
(χωρίς διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού π.χ. κασκόλ, μπλούζες κ.τ.λ.)

Για τους φιλάθλους της Ξάνθης πώληση για τη ΘΥΡΑ Α, τιμή εισιτηρίου 25 €

Στα παραπάνω μεμονωμένα εισιτήρια δεν υπάρχει η κατηγορία των παιδικών εισιτηρίων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Σίγουρα τρεις αλλαγές στην 11άδα της ΑΕΚ – Διεκδικεί φανέλα βασικού ο Κοϊτά»

Παναθηναϊκός: Πρωτοβουλία ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας

Νικολακόπουλος: «Ο Ποντένσε προσπαθεί πολύ να γυρίσει 100% έτοιμος στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Παίρνει το σημερινό ματς και ηρεμεί εν πολλοίς ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11άδα με ΟΦΗ»

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γνώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε να παίζει χωρίς τον Μεϊτέ, έβγαλε προσωπικότητα ο Ζαφείρης»

Δεσύλλας: «Με Κάτρη δεξιά ο Παναθηναϊκός – Το πιθανότερο δίδυμο στα χαφ κόντρα στον ΟΦΗ»

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

TAGS: Ξάνθη