Ο Παναθηναϊκός έχει την προσοχή του στραμμένη στο αποψινό ματς με την Σταντάρ Λιέγης, αλλά όπως δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι την περασμένη Τετάρτη, το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, είναι το ματς της χρονιάς.

Οι «πράσινοι» θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης στο ματς στο Φάληρο, με τα χαμόγελα αν επιστρέφουν ξανά στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού».

Και αυτό γιατί, τότο ο Κάρλος Ζέκα, όσο και ο Κριστιάν Λεντέσμα, προπονήθηκαν κανονικά σήμερα και φαίνεται πως θα είναι σε θέση να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο ντέρμπι.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χουλτ που είναι σχετικά πιο πίσω, ενώ μάλλον δεν προλαβαίνει το παιχνίδι ούτε ο Σάμπα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Το «τριφύλλι» ψάχνει αντίδραση, η Ένωση διπλό τίτλου σε ένα ιστορικό αθηναϊκό ντέρμπι

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν ανάσα και οι «ερυθρόλευκοι» να δώσουν συνέχεια στο όνειρο

Φαβορί για υποβιβασμό η ΑΕΛ Novibet: Οι πιθανότητες σύμφωνα με το Football Meets Data

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ελπίζαμε ότι οι εποχές της Χούντας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»

Τσορμπατζόγλου: «Φαβορί το δίδυμο Μεϊτέ-Ζαφείρης για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτά πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από την Τούμπα»

Δεσύλλας: «Προβάδισμα η τριάδα στην άμυνα - Η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ»

Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ: «Τα χρήματα δόθηκαν στις οικογένειες των θυμάτων - Σκοπός τα αδέλφια μας να μην ξεχαστούν ποτέ»

Τσακίρης: «Ερωτηματικό ο ρυθμός, να δείξει η ΑΕΚ ότι πάει μόνο για τη νίκη - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»

Πόμπο: «Κλειδί για τη νίκη ότι είχαμε @ρχιδι@»