Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε σε συνέντευξή της στο Late Night του ΑΝΤ1 ανοιχτά για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία, πώς φαντάζεται το μέλλον της μαζί του καθώς και για το αν θα τον ακολουθούσε στο εξωτερικό.

Για το αν είναι ερωτευμένη τόνισε: «Είμαι καλά, είμαι ένας άνθρωπος που παθιάζομαι με τη δουλειά μου, τον έρωτά μου και το σκυλί μου», ενώ για τη σχέση της με τον Ισπανό στόπερ είπε: «Ο κάθε άνθρωπος στη ζωή μας δεν είναι λάθος επιλογή, για να είναι αυτός ο άντρας στη ζωή μου θα μάθω κάτι. Μπορεί να συνεχιστεί, αν φύγει, είναι πολύ δύσκολο. Μπορεί και με έναν άνθρωπο που ζεις σε μία χώρα να τον χωρίσεις».

Όσο για το αν θα τον ακολουθούσε στην επόμενη ομάδα εκτός Ελλάδας, όπως έκανε στο παρελθόν η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη; «Είναι δύσκολο για εμένα, από τη στιγμή που χτίζω μία καριέρα. Η Δέσποινα ήταν και είναι κορυφαία, και μπορούσε να φύγει και για πέντε χρόνια και να γυρίσει μετά. Αισθάνομαι ότι έχω πολλά πράγματα να δώσω και δεν θα ήθελα να φύγω».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: alterinfo.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χρήστος Βαλαβανίδης: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για πάνω από δέκα ημέρες

Κινέζικη αστρολογία: Από το έτος του φιδιού στο έτος του αλόγου - Τι σημαίνει αυτό για το 2026 και τι να περιμένεις

Μαρία Κορινθίου: Γενέθλια στις Ιταλικές Άλπεις με φόντο το χιόνι και την αγάπη (aka Γιώργο Καραθανάση)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι epic αντιδράσεις συγγενών και φίλων όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτσι φαντάζεται ότι δείχνει όταν επιστρέφει στο πατρικό της για γιορτές και θα λυθείς στα γέλια

Ηλέκτρα Αστέρη - Ευτύχης Μπλέτσας: Μοιράζονται νέες φωτογραφίες από τον δεύτερο γάμο τους λίγο πριν βγει το 2025

Αγγελική Λάμπρη: Η κόρη της είναι κυριολεκτικά παιδί του Παρά πέντε. Μαντεύεις ποιος είναι ο μπαμπάς της

Σάκης Ρουβάς: Η στιγμή που σκίστηκε το παντελόνι του επί σκηνής και η… φταίχτρα Νατάσα Θεοδωρίδου

Κωνσταντάρας: Περπατώντας στη Λεωφόρο των Αστεριών... πετάει το αμίμητο... «Η Πατησίων είναι πιο καθαρή»

Γιώργος Κόρομι: Ως άλλος πρίγκιπας της Ζαμούντα στο Τορόντο