Ο Εβάν Φουρνιέ τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκουν τον ρυθμό τους, πιέζουν στην μπάλα και πρέπει να συνεχίσουν έτσι, θεωρεί ότι πρέπει να βελτιώνεται συνεχώς ως επαγγελματίας κι εξήρε τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά: «Πηγαίνουμε καλύτερα, κρατάμε, όμως, τα κεφάλια μας χαμηλά και συνεχίζουμε τη δουλειά. Βρίσκουμε ρυθμό, η πίεση στην μπάλα είναι εκεί, το ίδιο κι η έντασή μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε και να "χτίσουμε" πάνω σε αυτό».

Για το τηλεφώνημα στον βοηθό του κόουτς Μπαρτζώκα στις 02:00 για ένα σύστημα: «Σαν επαγγελματίες, πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να βελτιωνόμαστε. Κάνω τη δουλειά μου κι όλοι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για τον κόσμο: «Με κάνει πολύ χαρούμενο, προσπαθώ να αποκτήσω χημεία με τον κόσμο, θέλω να ανταποδίδω αυτή την αγάπη, ήταν ένας βασικός λόγος που ήρθα εδώ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να παρασυρθεί από τον φρενήρη ρυθμό της Βαλένθια»

Κάρλικ Τζόουνς για Ομπράντοβιτς: «Θα τον αγκαλιάσω και θα του πω ότι τον αγαπώ, αλλά μετά τον αγώνα»

Πετρίδης: «Το κλειδί για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Παρτίζαν»

Γιαμπουσέλε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για πραγματικό πόλεμο στο Βελιγράδι»!

Στη διάθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια με τη Χάποελ

Μπαρτζώκας: «Είμαι και εγώ περίεργος να δω τη βελτίωση της ομάδας που πιστεύω πως θα έρθει»

Τζόζεφ: «Έχουμε δύσκολη εβδομάδα - Να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι της Βαλένθια»

Μπαντιό: «Να παίξουμε καλή άμυνα και να χτίσουμε πάνω σε αυτή - Γνωρίζουμε την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουμε»

Ομπράντοβιτς: «Ξέρω την ατμόσφαιρα στην έδρα της Παρτίζαν - Θα είναι καλό να δούμε την αντίδρασή μας»

Τέιλορ: «Πρέπει να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή μας κατάσταση κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό»