Ο Εβάν Φουρνιέ, που απολαμβάνει τις πρώτες του ημέρες ξεκούρασης μετά το τέλος της σεζόν, αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Χ (πρώην Twitter) ότι σκοπεύει να επισκεφθεί τη Ζάκυνθο για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ζήτησε, μάλιστα, από τους ακολούθους του προτάσεις για μέρη, που αξίζει να δει στο νησί.

Ωστόσο, ένας χρήστης τού απάντησε με ειρωνικό ύφος, αναφερόμενος στη χειρονομία, που είχε κάνει ο Γάλλος γκαρντ του Ολυμπιακού στο Game 3 των τελικών της Stoiximan Basket League στο ΟΑΚΑ. Ο παίκτης δεν άφησε το σχόλιο να περάσει απαρατήρητο και απάντησε με νόημα: «Θα βρω αληθινούς Έλληνες εκεί ή ψεύτικους;», αφήνοντας σαφή αιχμή για την πρόσφατη τοποθέτηση του προπονητή του Παναθηναϊκού.



Υπενθυμίζεται ότι ο Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου μετά το Game 4 των τελικών, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Πόσοι Έλληνες παίκτες παίζουν στον Ολυμπιακό; Μόνο ένας. Όλοι ψεύτικοι παίκτες. Ο Ουόκαπ, ο Βεζένκοφ, ο Μήτρου-Λονγκ, ο Ντόρσεϊ… Μόνο ένας Έλληνας. Στον Παναθηναϊκό όλοι οι Έλληνες είναι σημαντικοί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λούκιτς: «Μίνιμουμ στόχος για τον Ηρακλή τα playoffs - Ο ουρανός είναι το όριο»

Λυκογιάννης: «Θα χρειαστεί υπομονή στον Κολοσσό, εκτός από 2 παίκτες η ομάδα είναι εντελώς καινούργια»

Μάντζαρης: «Ψηλά ο πήχης για τη Μύκονο μετά την πρώτη σεζόν - Να δείξουμε ότι δεν είναι μόνο γνωστή για το... καλοκαίρι»

Ζιάγκος: «Η Μύκονος να καθιερωθεί και να μεγαλώσει αγωνιστικά, οργανωτικά και διοικητικά χωρίς να αλλοτριωθεί»

Μπουρούσης για τον αντιπρόεδρο Καρδίτσας: «Κανένας περαστικός και καμία προσπάθεια απαξίωσης δεν θα με απομακρύνουν»

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια της πρεμιέρας με το Μαρούσι

Επιστροφή στις ρίζες για Χρυσικόπουλο: Υπέγραψε στον Ιόνιο

Ανακοίνωσε τον Φόρεστερ ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα και ζητά ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής

Παναθηναϊκός: Η τούρτα-έκπληξη στον Λεσόρ και η αγκαλιά του Ομπράντοβιτς