Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Ευρωλίγκας παρέμεινε για ακόμα μία αγωνιστική ο Ολυμπιακός, ο οποίος αν και δυσκολεύτηκε στο φινάλε, επικράτησε με σκορ 92-89 της Αναντολού Εφές για την 24η στροφή του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο εκ των πρωταγωνιστών για τους «ερυθρόλευκους», Εβάν Φουρνιέ, μίλησε στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε στην άμυνα που πρέπει να παίζει η ομάδα ώστε να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα, τονίζοντας πως και ο ίδιος προσπαθεί να παίζει όσο το δυνατόν καλύτερα και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εβάν Φουρνιέ:


«Είναι καλή νίκη. Θέλαμε να αντιδράσουμε. Η Εφές είναι περίεργη ομάδα, δεν έχουν από τα καλύτερα ρεκόρ, είχαν προβλήματα τραυματισμών. Αλλά είναι από τις πιο ταλαντούχες ομάδες, μπορούν να σκοράρουν. Δεν θέλεις να έχουν αυτοπεποίθηση. Αμυντικά ξεκινήσαμε τρομερά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορούμε να ηρεμούμε, αυτά τα τελευταία τρία λεπτά. Καλό παιχνίδι για εμάς συνολικά, συνεχίζουμε.

Για να κερδίσουμε χρειαζόμαστε καλή άμυνα και ξεκινάει από τους βασικούς. Πρέπει να έχουν επιρροή και στις δύο πλευρές του παρκέ. Προσπαθώ να είμαι επιθετικός, έξυπνος και να παίζω καλά και στις δύο πλευρές».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζόσεφ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Καλή νίκη, ομαδική δουλειά - Το πραγματικό ταξίδι τώρα αρχίζει»

Μπαρτζώκας: «Δεν φοβόμαστε κανέναν, στόχος να σπάσουμε και άλλη… κατάρα - Ο Χολ ζήτησε αλλαγή για τον Μιλουτίνοφ»!

«Δεν κάνουμε φασαρία και συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά»: Η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την πρωτιά

Διατήρησε τη φόρμα της και «καθάρισε» και την Μπασκόνια η Παρτίζαν

Ντόρσεϊ: «Είμαστε ταλαντούχα ομάδα και βρήκαμε τον ρυθμό μας, με βοήθησε ο Σπανούλης»

Μιλουτίνοφ: «Τώρα περιμένουμε τα δύσκολα ματς των πλέι οφ»

Βαθμολογία Euroleague: Αβαντάζ για την 7η θέση ο Παναθηναϊκός, έτσι μπαίνει στην εξάδα - Όλα τα σενάρια!

«Μιλουτίνοφ κυρίαρχος, Ολυμπιακός έτοιμος για τα Playoffs»: Το σχόλιο Ζέρβα από το ΣΕΦ μετά τη νίκη και την πρωτιά

Καθάρισε τον Ερυθρό Αστέρα και τον έβαλε… κάτω από τον Παναθηναϊκό η Ρεάλ!

Μπαρτζώκας: «Αισθάνομαι εξαιρετικά - Η επιτυχία είναι ομαδική, ο οργανισμός δείχνει σταθερότητα»