Ο Εβάν Φουρνιέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού AKTOR με σκορ 89-94.

Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» μίλησε μετά το παιχνίδι και φυσικά δεν έκρυψε τη χαρά του για το αποτέλεσμα, αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του.

«Είναι τρομερό αίσθημα, ειδικά η νίκη εκτός έδρας. Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες. Είμαι υπερήφανος, γιατί ήταν ομαδική νίκη και ανυπομονώ να πάω σπίτι.

Ο κόουτς ήταν τρομερός, έλεγξε τον ρυθμό. Εφαρμόσαμε τα πλάνα μας. Δεν βιαστήκαμε. Κάναμε όσα κάνουμε καθημερινά στην προπόνηση και δούλεψε. Συγχαρητήρια στον κόουτς.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό με βάση τα όσα κάνει η ομάδα. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, αλλά προσπαθώ να μην τα εξαναγκάζω και να απαντάω όταν με χρειάζεται η ομάδα, στις τελευταίες κατοχές. Εξαρτάται από τον αγώνα
», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να παρασυρθεί από τον φρενήρη ρυθμό της Βαλένθια»

Κάρλικ Τζόουνς για Ομπράντοβιτς: «Θα τον αγκαλιάσω και θα του πω ότι τον αγαπώ, αλλά μετά τον αγώνα»

Πετρίδης: «Το κλειδί για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Παρτίζαν»

Γιαμπουσέλε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για πραγματικό πόλεμο στο Βελιγράδι»!

Στη διάθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια με τη Χάποελ

Μπαρτζώκας: «Είμαι και εγώ περίεργος να δω τη βελτίωση της ομάδας που πιστεύω πως θα έρθει»

Τζόζεφ: «Έχουμε δύσκολη εβδομάδα - Να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι της Βαλένθια»

Μπαντιό: «Να παίξουμε καλή άμυνα και να χτίσουμε πάνω σε αυτή - Γνωρίζουμε την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουμε»

Ομπράντοβιτς: «Ξέρω την ατμόσφαιρα στην έδρα της Παρτίζαν - Θα είναι καλό να δούμε την αντίδρασή μας»

Τέιλορ: «Πρέπει να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή μας κατάσταση κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό»