Ο Νταβίντ Φουστέρ έχει αντιληφθεί πως ο απαιτητικός κόσμος του Ολυμπιακού δεν αρκείται στο νταμπλ και προσδοκά σε καλύτερο θέαμα και πιο μεγάλη πορεία στην Ευρώπη. Μιλώντας στη Real News ξεκαθάρισε πως αυτός είναι και ο στόχος για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά ο Νταβίντ Φουστέρ μίλησε:

-τους στόχους για την επόμενη σεζόν: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να βλέπει την ομάδα που αγαπάει να γίνεται καλύτερη. Το ίδιο θέλουμε κι εμείς. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα προσπαθήσουμε πολύ, μέσω της προετοιμασίας που έχουμε μπροστά μας, να παρουσιάσουμε τη νέα σεζόν ένα πρόσωπο πολύ πιο κοντά σε αυτό που θέλουν οι φίλοι του Ολυμπιακού».

-το πώς αισθάνεται ως παίκτης του Ολυμπιακού: «Το συναίσθημα είναι ιδιαίτερο και δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια. Ξέρεις ότι είσαι στο μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα και αυτό σε γεμίζει υπερηφάνεια».

-την έφεσή του στο σκοράρισμα: «Είναι δουλειά μου να παίζω γι’ αυτή την ομάδα. Για το λόγο αυτό, όταν η ομάδα κινείται στο γήπεδο, προσπαθώ να ακολουθώ τις κινήσεις που κάνουν οι συμπαίκτες μου. Με τον τρόπο αυτό, όταν η ευκαιρία δημιουργείται και δεν προέρχεται από δική μου πάσα, λόγου χάρη, προσπαθώ και φροντίζω να κινούμαι σωστά ώστε να την εκμεταλλευτώ. Αρκετές φορές τα καταφέρνω κι έχει αποτέλεσμα».

-την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Κάναμε μια καλή πορεία στο Κύπελλο, φτάσαμε στον τελικό και δείξαμε ότι έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να φτάσουμε και μέχρι τον τελικό. Είμαστε καλή ομάδα, η οποία παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει ξεπερνώντας τις δυσκολίες. Επικριτές υπάρχουν πάντα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όλο το συλλεκτικό αφιέρωμα της Athens Voice για τα 116 χρόνια του Παναθηναϊκού!

Νικολογιάννης: Η απάντηση Αλαφούζου για τον Ιωαννίδη τα λέει όλα - Είχε κρούση 30 εκατ. ευρώ και την απέρριψε ασυζητητί!

Βόλος: «Στηρίζουμε Γκαγκάτση για πρόεδρο της ΕΠΟ - Μακριά από Μάνταλους και… νταλαβεριτζήδες»

Τσακίρης: «Η νοοτροπία του Αλμέιδα δεν ''συζητά'' κάτι άλλο από νίκη με τον Ολυμπιακό»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα τα λεφτά πλέον για τον ΠΑΟΚ είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στην Athens Voice - Ο Βοτανικός και οι σχέσεις του με Γιοβάνοβιτς-Τερίμ»

«Αθώος» από Λίγκα και ΔΕΑΒ για Λαμία ο ΠΑΟΚ - Πρόστιμο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Ο Βίντα γιόρτασε τα γενέθλιά του με όλη την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη

«Είμαστε μαζί σου, μη μασάς»: Στο σπίτι του Ματίας Αλμέιδα οπαδοί της ΑΕΚ!

116 χρόνια Παναθηναϊκός, 116 σελίδες συλλεκτικού περιεχομένου για το Τριφύλλι!