Ο Σιλβέν Φρανσίσκο δεν άφησε αναπάντητη την κριτική που δέχθηκε για τις δηλώσεις του σχετικά με το βραβείο MVP της EuroLeague.

Ο γκαρντ της Ζάλγκιρις τοποθετήθηκε μέσω του «X», απαντώντας σε όσους αμφισβήτησαν τη στάση του και τον κατηγόρησαν για έπαρση.

«Απάντησα σε μια απλή ερώτηση όταν τα media με ρώτησαν γιατί αξίζω να είμαι MVP και εσείς λέτε ότι έχω εγωισμό ή ότι δεν είμαι ταπεινός; Κανείς δεν πίστευε ότι θα είμαστε στα playoffs, ούτε καν στα play-in, αλλά είμαστε στην πρώτη εξάδα και αυτό είναι που μετράει», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Γάλλος άσος υπερασπίστηκε με αυτόν τον τρόπο τη θέση του, τονίζοντας πως η πορεία της ομάδας του στη φετινή σεζόν αποτελεί το ισχυρότερο επιχείρημα υπέρ της υποψηφιότητάς του για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μένει στην Euroleague η Ρεάλ Μαδρίτης

Στην Ντουμπάι BC ο δήμιος της ΑΕΚ, Λουκόσιους

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Συμφώνησε με Σάσα Ομπράντοβιτς και ζητά διετές συμβόλαιο από Ευρωλίγκα

«Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό, τότε και τώρα»: Η αναδρομή της Euroleague στις δύο κούπες του Μπαρτζώκα

Το φοβερό μήνυμα του Μιλουτίνοφ για την Ευρωλίγκα: «Η νίκη της φωνής μέσα μου που αρνήθηκε να σταματήσει όταν πονούσε»

«Την προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε ιστορία»: Τα πλάνα της Εuroleague από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τelekom Center!

Γουόκαπ: «Το βράδυ της Ευρωλίγκας κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Φενέρμπαχτσε: «Σαν να υπήρχε προδιάθεση για να δοθεί στον Ολυμπιακό η Euroleague»

Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague: «Κάπου σε μια παλιά κασέτα…»

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!