Όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ ζει κι αναπνέει για τη ρεβάνς της Τετάρτης με την Κράσνονταρ για τα playoffs του Champions League. Πριν όμως την ιστορική ευκαιρία της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη αποστολή το Σάββατο απέναντι στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Ο Άμπελ Φερέιρα αναμένεται να φρεσκάρει την ομάδα του για να προφυλάξει/ξεκουράσει κάποια «βαριά» χαρτιά της ομάδας του. Είναι πολύ πιθανό ο Αντριάν Περέιρα να κάνει ντεμπούτο για να πάρει ανάσες ο Γιαννούλης, ενώ για το δεξί άκρο υποψήφιος είναι ο Μπίσεσβαρ, με τον Κρέσπο πιθανό να παίζει στην τριάδα των στόπερ για να ξεκουραστεί ο Βαρέλα.

Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού θα είναι και οι Αντόνιο Τσόλακ και Μούσα Ουαγκέ. Αμφότεροι θα είναι, όπως όλα δείχνουν, στην αποστολή και είναι αρκετά πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής, μιας και τα εργομετρικά τους ήταν εξαιρετικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.