Εντυπωσιασμένος από τις πρώτες του εμπειρίες στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Τζίμερ Φριντέτ στην «πρώτη» των «πράσινων».

Ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε πως πρέπει άπαντες να δουλέψουν σκληρά και θα δουν στο τέλος πόσο μακριά θα καταφέρουν να φτάσουν στην Ευρωλίγκα, μίλησε για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, χαρακτήρισε σπουδαίο τον Νικ Καλάθη και δεν παρέλειψε να ευχηθεί περαστικά στον Ντέιβιντ Μπλατ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζίμερ Φριντετ:

«Είναι ωραίο να έχεις αγωνία, σημαίνει ότι είναι κάτι ωραίο. Θέλω να γνωρίσω τα παιδιά, έχω μιλήσει ήδη με όλους. Είναι ωραία εδώ. Είναι σπουδαίες οι πρώτες εμπειρίες, απόλυτοι επαγγελματίες όλοι στον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Υπάρχει σπουδαία παράδοση και ο οργανισμός είναι εξαιρετικός. Είναι διαφορετικό από αυτό που είχα συνηθίσει στην Κίνα, αλλά ωραία διαφορετικό.

Θέλουμε να βελτιωνόμαστε κάθε χρόνο, να γινόμαστε καλύτεροι και να πάμε καλύτερα από πέρσι. Αυτός είναι ο στόχος μας. Προφανώς όλοι σκέφτονται το Final Four, όλες οι ομάδες της EuroLeague αυτό έχουν για στόχο. Εμείς θέλουμε να δουλεύουμε σκληρά και να δούμε πόσο μακριά θα πάμε. Προσωπικά νιώθω καλά, αλλά το μείζον είναι η ομάδα. Όταν κερδίζει η ομάδα, όλοι θα είμαστε καλά»
, είπε αρχικά.

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Μου έδειξαν πού κάθονται οι φανατικοί οπαδοί, που είναι η Θύρα 13 στο ΟΑΚΑ. Αγαπώ το παιχνίδι. Θέλω να παίξω μπροστά σε αυτό το τρελό περιβάλλον. Θα είναι ωραίο αυτό».

Για τον Καλάθη: «Ο Νικ είναι ένας σπουδαίος πόιντ γκαρντ, το δείχνει η καριέρα του. Βελτιώνεται διαρκώς. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι δίπλα του. Πιο παλιά ήμασταν αντίπαλοι, τώρα χαίρομαι που θα είμαστε συμπαίκτες. Ο Νικ είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας».

Για τον Μπλατ: «Του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι μεγάλο όνομα στην EuroLeague, έχω ακούσει μόνο τα καλύτερα γι αυτόν ως άτομο και προπονητή. Οι σκέψεις μας είναι μαζί του. Εύχομαι να βελτιωθεί η υγεία του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Απολογείται σήμερα ο πρώην διαιτητής με τα 820.000 ευρώ

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Πάμε για την υπέρβαση της χρονιάς. Αχαστη τριάδα»

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Πρέπει οπωσδήποτε να χάσει - Θέλω όπου τους βρίσκω να τους διαλύω γιατί είναι εχθροί μου»

Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα και αριθμημένα ένα προς ένα από την τράπεζα»

Όλα όσα έγιναν την Πέμπτη στο σκάνδαλο που συγκλονίζει το ελληνικό μπάσκετ - Το χρονικό των εξελίξεων και τι έπεται

Ασβεστάς: «Μπορεί να αυξηθούν οι κατηγορούμενοι και οι κατηγορίες - Τα χρήματα, οι απολογίες και όσα έρχονται»

Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού που θα χάσει ο Ντόρσεϊ λόγω της τιμωρίας του

Ολυμπιακός: Πρόστιμο και έναν μήνα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων ο Ντόρσεϊ!

Στον Ολυμπιακό ο Τζον Κόντσαρ για τα επόμενα δύο χρόνια!

Φουρνιέ: «Αναλαμβάνεις την ευθύνη σαν άντρας ή κατηγόρησε άλλους σαν δειλός»