Οπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, δέκα άτομα είναι νεκρά, ενώ από αυτά, τα πέντε βρέθηκαν αποκεφαλισμένα και άλλα τρία απανθρακωμένα!

Αυτός ήταν ο απολογισμός μετά από σύγκρουση αντιπάλων συμμοριών στις φυλακές, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας. Τα επεισόδια ξέσπασαν στη φυλακή της πόλης Σαν Πέδρο, 400 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Ασουνσιόν.

Συγκρούστηκαν κρατούμενοι που ανήκουν σε μια συμμορία γνωστή ως Πρώτη Διοίκηση της Πρωτεύουσας (PCC), η οποία έχει ιδρυθεί στο Σαν Πάουλο της Βραζιλίας και κατά κύριο λόγο διακινεί ναρκωτικά, με μέλη της Clan Rotela, συμμορίας στην οποία ανήκουν τόσο Βραζιλιάνοι όσο και Παραγουανοί, σύμφωνα με το υπουργείο.

Τα αιματηρά επεισόδια, στα οποία τραυματίστηκαν άλλοι δέκα κρατούμενοι, οι τέσσερις βαριά, ξέσπασαν το μεσημέρι και διήρκεσαν περίπου τρεις ώρες. Κατά τα πρώτα στοιχεία, συνδέονταν με τη δολοφονία, την Παρασκευή, δύο εγκλείστων στη φυλακή Τακουμπού, στην Ασουνσιόν.

Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιδοτήσεις επιχειρήσεων έως 80% – Ποια προγράμματα λήγουν τον Νοέμβριο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα από σήμερα λόγω του Αυθεντικού Μαραθώνιου

Στην ανακρίτρια οι 11 συλληφθέντες για το κύκλωμα στην Πολεοδομία Κατερίνης -Πάνω από 135.000 ευρώ το όφελός τους

Έρχονται φορο-ανατροπές: Ποιες παρεμβάσεις προβλέπει το νέο ν/σ του ΥΠΕΘΟΟ

Δώρο του ΥΠΕΘΟ στους ιδιοκτήτες ακινήτων - Δυνατότητα να διορθώσουν λάθη και παραλείψεις στο Ε9 χωρίς πρόστιμα

Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Σε 5 έως 15 μέρες η NAVTEX – Η επανεκκίνηση των ερευνών και η «φαρέτρα» των κυρώσεων

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 5 Νοεμβρίου

Καιρός: Βουτιά της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια στα ορεινά

Σοκ στη Γερμανία: Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Βερολίνο ο Υπουργός Οικονομίας της Βαυαρίας Χούμπερτ Αϊβάνγκερ

Επίθεση των Χούθι σκότωσε τέσσερα άτομα της ίδιας οικογένειας στην Ταΐζ της Υεμένης