Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση μιας 12χρονης.

Το κορίτσι ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 53χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος, στο οποίο δούλευε για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της. Ο ίδιος κατηγορείται ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά και την βιντεοσκοπούσε.



Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 53χρονος δεν σταμάτησε εκεί, καθώς μέσω ψεύτικου προφιλ σε social media έστελνε φωτογραφίες της ανήλικης σε διάφορα άτομα και αναζητούσε πελάτες.

Ο εφιάλτης της 12χρονης αποκαλύφθηκε όταν συγγενικό της άτομο διαπίστωσε στο κινητό της κάποια ύποπτα μηνύματα και ενημέρωσε την μητέρα της, η οποία επίσης εργαζόταν στο κατάστημα του 53χρονου.



Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος, ενώ στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.



Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος 6 ατόμων για αδικήματα με ρατσιστικό υπόβαθρο

Φωτιά στην περιοχή Χράνοι Μεγαλόπολης στην Αρκαδία - Κινητοποιήθηκαν 6 εναέρια

Αρκετοί τραυματίες από επίθεση με σπαθί σε σχολείο της Σουηδίας - Πυροβολήθηκε ο δράστης

Ξεκίνησε η μεταφορά των συντριμμιών του ελικοπτέρου που κατέπεσε στην Ψάθα

Κλιμακώνει η Άγκυρα: Η Τουρκία εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά του Νετανιάχου

Κύπρος: Άφησε μόνη την 11χρονη κόρη του και πήγε στην Αλβανία για να δει ποδοσφαιρικό αγώνα

Το Ιράν προειδοποιεί εκ νέου: «Συντριπτική» απάντηση σε οποιαδήποτε νέα απειλή

Αντώνης Πανούτσος: Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με ιό του Δυτικού Νείλου

Αισθητός στην Τεχεράνη ο αποκλεισμός των ΗΠΑ – Μειώθηκαν οι πωλήσεις πετρελαίου προς Κίνα

Πέντε αγνοούμενοι και οκτώ τραυματίες σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε κτίριο κατοικιών στην Ελβετία