Φρίκη προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μιας 34χρονης στη Γαλλία την οποία ο σύζυγός της έδεσε στις γραμμές τρένου που έτρεχε με 320χλμ./ώρα.

Δράστης ο Γκιγιέμ Γκρεμί, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας έδεσε με μονωτική ταινία από τα χέρια και τα πόδια τη σύζυγό του Εμιλί Αλουίν στις γραμμές του τρένου στην περιοχή Μποβιλιέρ στη βόρεια Γαλλία.

Ήταν τέτοια η ταχύτητα του τρένου που χρειάστηκαν πάνω από δύο χιλιόμετρα προκειμένου να ακινητοποιηθεί.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία η άτυχη Αλουίν διαπιστώθηκε ότι είχε ακινητοποιηθεί πάνω στις γραμμές δεμένη με μονωτική ταινία στους αστραγάλους και τους καρπούς.

Όσο για το σώμα της διαμελίστηκε από το πέρασμα του τρένου. Νεκρός βρέθηκε σε παρόμοια κατάσταση και ο δράστης ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από κατάθλιψη.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση εδώ και τρια χρόνια αλλά ειχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά με τον Γκρεμί να προσπαθεί μάταια να τα βρουν ξανά.

Γαλλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο Γκρεμί είχε πάρει άδεια από τη δουλειά του ως μηχανικός λόγω της κατάθλιψης από την οποία υπέφερε.

Αυτό που οδήγησε στην ταυτοποίηση θύτη και θύματος ήταν ένα αυτοκίνητο που βρέθηκε κοντά στο σημείο της τραγωδίας.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη η Γκρέτα Τούνμπεργκ κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Λονδίνο

Κλειστό το αγροτικό μπλόκο της Περιμετρικής στην Πάτρα - Mέσα από το κέντρο η κίνηση προς Κυλλήνη

Μέσω gov.gr οι αιτήσεις έκδοσης ληξιαρχικών πράξεων για γεγονότα που τελέστηκαν στο εξωτερικό

Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Σοβαρό ατύχημα σε ανελκυστήρα σούπερ μάρκετ στου Ζωγράφου - Τραυματίστηκε σοβαρά ο συντηρητής

Μητσοτάκης για αγροτικές κινητοποιήσεις: «Δεν θα υποκύψουμε σε εκβιασμούς – Τον πρώτο λόγο έχει η Τροχαία»

Επιδείνωση του καιρού από σήμερα το βράδυ

Απογείωση του τουρισμού μέχρι το 2040 - Στα 55 εκατ. οι τουρίστες, στα 36 δισ. οι εισπράξεις

Σε 450.233 ανέρχονται τα θανατωμένα ζώα λόγω ευλογιάς αιγοπροβάτων

Θεσσαλονίκη: 4 έφηβοι προκάλεσαν ζημιές σε καφετέρια και εξύβρισαν τον ιδιοκτήτη