Χαρούμενος για την νίκη του Ολυμπιακού στη Σύρο κόντρα στον Φοίνικα και ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, εμφανίστηκε ο Κρίστιαν Φρομ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τελικό το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου και πως πετύχαμε τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι το οποίο δεν ήταν εύκολο. Στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε εδώ χάσαμε, αλλά σήμερα ήμασταν πολύ βελτιωμένοι, είχαμε καλύτερο ρυθμό και πιέσαμε περισσότερο. Είμαι πολύ χαρούμενος για την σημερινή μας εμφάνιση και την εξέλιξη μας ως ομάδα.

Μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο ειδικά εγώ στην υποδοχή, όπου σήμερα είχα κάποιες δυσκολίες. Στο βόλεϊ όλα μπορούν να συμβούν και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι σαν είναι τελικός. Ξέρω όμως ότι αυτό το γκρουπ είναι πολύ δυνατό και είμαι αισιόδοξος ότι θα νικήσουμε και θα πάρουμε το πρωτάθλημα».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών

Κιαπίνι: «Πιεστήκαμε πολύ από μια ποιοτική ομάδα, αλλά μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα»

Άγγιξε μυθική ανατροπή, λύγισε στο tie break, αλλά μπορεί την κούπα στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός!

«Ντόπες» των οπαδών του Παναθηναϊκού στην ομάδα βόλεϊ γυναικών κατά την αναχώρησή της για το γήπεδο του τελικού!

Volley League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές για την 1η αγωνιστική σε playoffs και playouts

Παναθηναϊκός: Ενημέρωση για τους «πράσινους» οπαδούς σήμερα στο Πέζαρο ενόψει του τελικού

Παναθηναϊκός: Βγήκαν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια της ρεβάνς με Βαλεφόλια

Bαλεφόλια-Παναθηναϊκός: Ιστορική επιστροφή σε ευρωπαϊκό τελικό για τα «φίνα κορίτσια»

Πολυτιμότερος της 17ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών ο Γκάσμαν

Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός στο πλευρό των «φίνων κοριτσιών» πριν τον τελικό του Challenge Cup