Στην τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ο ΠΑΟΚ δεν έχει να χάσει το προβάδισμα που έχει εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ.

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Λεβαδειακό (19:00, Novasports 4, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) και το παιχνίδι μόνο αδιάφορο δεν είναι, αφού αν κερδίσουν θα αυξήσουν τη διαφορά τους από τον πέμπτο Αστέρα Τρίπολης στους 13-14 βαθμούς και έτσι θα αποκτήσουν άλλον έναν πόντο στην ειδική βαθμολογία με την οποία θα ξεκινήσει τους αγώνες κατάταξης.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα παρατάξει τον «Δικέφαλο του Βορρά» με μία μεικτή ομάδα στη Λιβαδειά. Συγκεκριμένα, η 18μελής αποστολή που ταξίδεψε στην Βοιωτία αποτελείται από κάποιους «βασικούς» και κάποιους που δεν έχουν τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής, ενώ ευκαιρίες μπορεί να πάρουν και κάποιοι παίκτες από την ομάδα Νέων.

Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο απόψε να κάνουν το ντεμπούτο τους ποδοσφαιριστές, όπως οι Γκσπούρνιγκ, Κιόσε (κεντρικός αμυντικός με αλβανικές ρίζες) αλλά και ο Σαββίδης στα χαφ, ενώ παίκτες όπως οι Τζαβέλλας-Αθανασιάδης θα παίξουν μόνο αν χρειαστεί, προερχόμενοι από τον πάγκο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.