Απών από την αποψινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ (17:30), που ολοκληρώνει την έβδομη αγωνιστική της Α1 θα είναι ο Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έχει υγρό στον αγκώνα και ακολουθεί θεραπεία. Θα προφυλαχθεί για να είναι έτοιμος στον αγώνα με την Μπάγερν την ερχόμενη Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, όπου οι «πράσινοι» με νίκη εξασφαλίζουν και μαθηματικά την πρόκριση στο Top 16.

Ο Γκιστ είναι πολύτιμος και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς προσέχει για να τον έχει στον αγωνιστικό Γολγοθά που έρχεται το Δεκέμβριο και περιλαμβάνει τέσσερα ματς-«φωτιά» εκτός έδρας. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (4/12) και Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο (11/12) για την Ευρωλίγκα, καθώς επίσης τον ΠΑΟΚ σε νοκ άουτ ημιτελικό για το Κύπελλο (22/12) και τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα (28/12).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια των αγώνων του Α’ Γύρου της Stoiximan GBL

Ζέρβας: «Σημαντική η διαχείριση δυνάμεων για Ολυμπιακό-Έτοιμος ο Τζόζεφ»

Αποθέωση Γιαννακόπουλου σε Ομπράντοβιτς: «Με αυτόν ούτε καν φαντάζονται να δημιουργήσουν πρόβλημα»

Με σούπερ Φασούλα ο Αθηναϊκός πέρασε πάνω από τη Ραπίντ για το 3/3 στο Athens Cup

Λούκιτς: «Μίνιμουμ στόχος για τον Ηρακλή τα playoffs - Ο ουρανός είναι το όριο»

Λυκογιάννης: «Θα χρειαστεί υπομονή στον Κολοσσό, εκτός από 2 παίκτες η ομάδα είναι εντελώς καινούργια»

Μάντζαρης: «Ψηλά ο πήχης για τη Μύκονο μετά την πρώτη σεζόν - Να δείξουμε ότι δεν είναι μόνο γνωστή για το... καλοκαίρι»

Ζιάγκος: «Η Μύκονος να καθιερωθεί και να μεγαλώσει αγωνιστικά, οργανωτικά και διοικητικά χωρίς να αλλοτριωθεί»

Μπουρούσης για τον αντιπρόεδρο Καρδίτσας: «Κανένας περαστικός και καμία προσπάθεια απαξίωσης δεν θα με απομακρύνουν»

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια της πρεμιέρας με το Μαρούσι