Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και αποκαλύφθηκε από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του MEGA. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σωφρονιστικός υπάλληλος φέρεται να έβγαλε εκτός των τειχών έναν βαρυποινίτη, προκειμένου να του επισκευάσει το αυτοκίνητο.

Ο κρατούμενος, ο οποίος έχει καταδικαστεί για δύο δολοφονίες στη νότια Ελλάδα, διαθέτει επαγγελματική εμπειρία ως μηχανικός αυτοκινήτων. Ο υπάλληλος τον μετέφερε στο σημείο όπου είχε σταθμεύσει το όχημά του, ώστε να πραγματοποιήσει την επισκευή.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο δόθηκε η «ολιγόωρη άδεια» στον βαρυποινίτη και για το αν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες ασφαλείας.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στο μικροσκόπιο των αρμόδιων αρχών, με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να καλείται να δώσει απαντήσεις για το πώς ένας κρατούμενος με τόσο βαρύ ποινικό παρελθόν βρέθηκε εκτός φυλακής για να εκτελέσει… χρέη μηχανικού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επίθεση σε 15χρονο με οπαδικό υπόβαθρο στη Θεσσαλονίκη - Τον χαστούκισαν και του έβγαλαν τη φανέλα της ομάδας του

Πυρά Σάντεθ κατά Νετανιάχου: «Η περιφρόνησή του για τη ζωή και το διεθνές δίκαιο είναι ανυπόφορη»

Συνελήφθη 42χρονος στη Νίκαια για απάτες άνω των 376.000 ευρώ

Σε εξέλιξη η πασχαλινή έξοδος – Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια της Αττικής

«Εκτροχιασμός» της γραμμής 4 του μετρό - Καθυστερεί για 3 χρόνια το έργο

Τραυματισμός με μαχαίρι 17χρονου στο Μαρούσι - Ο δράστης αποπειράθηκε να του αποσπάσει χρυσή αλυσίδα

Σήμερα… πληρώνει: Ποιοι θα δουν το Fuel Pass στην κάρτα τους ή στην τράπεζα

Μετά την Αργεντινή, η Κόστα Ρίκα χαρακτηρίζει τους Φρουρούς της Επανάστασης «τρομοκρατική» οργάνωση

Οι IRGC ανακοίνωσαν δύο εναλλακτικές διαδρομές στο Στενό του Ορμούζ επικαλούμενοι κίνδυνο «ναρκών»

ΥΠΕΞ Τουρκίας: Η Ελλάδα συνεχίζει να αγνοεί τα δικαιώματα & τις ελευθερίες της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης