Πολλά λέγονται για τα φυτικά ροφήματα που κυκλοφορούν στην αγορά, όμως η αλήθεια είναι πως όλο και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται σε αυτά, είτε λόγω δημοφιλίας της vegan διατροφής, είτε για περιβαλλοντικούς λόγους, στο πλαίσιο της βιώσιμης διατροφής. Αμυγδάλου, σόγιας, βρώμης - τα φυτικά «γάλατα» υπόσχονται ελαφρύτερη διατροφή, μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και συχνά, πρόσθετα οφέλη για την υγεία.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Φυτικά ροφήματα: Ποια έχουν τα περισσότερα αντιοξειδωτικά, σύμφωνα με νέα μελέτη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube