Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο στην Πάρο και συγκεκριμένα επί της Επαρχιακής Οδού Παροικιάς -Νάουσας. Μάλιστα, στάλθηκαν και επείγουσες ειδοποιήσεις από το 112 για να απομακρυνθεί ο κόσμος από την περιοχή και να κατευθυνθούν προς την παραλία της Παροικιάς.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε χορτολιβαδική έκταση, κοντά σε σπίτια και για την κατάσβεσή της έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, κινητοποιήθηκαν 2 ελικόπτερα, ενώ υπάρχει συνδρομή από εθελοντικές ομάδες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100.3, ο δήμαρχος Πάρου, Κώστας Μπιζάς, σημείωσε ότι στο νησί πνέουν ισχυροί άνεμοι που σπρώχνουν τη φωτιά σε κατοικημένη περιοχή.

Εξήγησε ότι βρίσκεται σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων από τον δρόμο Παροικιάς -Νάουσας.

Ο αντιπεριφειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, σημείωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100.3, ότι ήδη ξεκίνησε ένα ελικόπτερο ενώ αναμένεται σύντομα ένα ακόμα από την Αθήνα.



Είπε επίσης ότι στην Πάρο φτάνει και ένα όχημα από Νάξο.

Ο κ. Λεονταρίτης εξήγησε ότι η φωτιά καίει σε ένα αλσάκι κοντά στην Παροικιά, το μέτωπο είναι επικίνδυνο λόγω των ισχυρών ανέμων οι οποίοι σπρώχνουν τη φωτιά σε κατοικημένη περιοχή.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δολοφονία στο Πάρκο Ασυρμάτου: Συνελήφθησαν άλλα 3 άτομα - Το «παρελθόν» του 20χρονου και οι ισχυρισμοί φίλου του

Άγιος Δημήτριος: Συνέλαβαν τον φερόμενο δολοφόνο του 25χρονου - Σε ερωτική αντιζηλία αποδίδει το έγκλημα η αστυνομία!

Το «τυφλό» σημείο της δολοφονίας στον Άγιο Δημήτριο: Αποδυναμώνεται το σενάριο οπαδικού επεισοδίου

Τέσσερις νεκροί από νέα ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα

Στα 2.152 τα κρούσματα ευλογιάς αιγοπροβάτων, στις 486.666 οι θανατώσεις

Η μεγάλη συζήτηση για την ασπιρίνη: Προστατεύει ή όχι από τον καρκίνο;

Μυστήριο με τη δολοφονία του 25χρονου στον Άγιο Δημήτριο: Το κρίσιμο 15λεπτο και τα στοιχεία που ερευνώνται

Χειροπέδες σε 58χρονο για παράνομους συναγερμούς και χρήση σήματος της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη

Ισραήλ: Δύο τεχνικοί της πολεμικής αεροπορίας κατηγορούνται για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν

Καβγάς 19χρονων κοριτσιών στην Αγία Βαρβάρα: Την έσπρωξε και έπεσε σε τζαμαρία - Νοσηλεύεται στο Θριάσιο