Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει από χθες στην Κινέτα και την Καλλιτεχνούπολη, κι ενώ ήδη από χθες η χώρα μας μετρά δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα, την Αστυνομία και τις ένοπλες δυνάμεις, συνεχίζουν να δίνουν σκληρή μάχη με τις φλόγες.

Στην Κινέτα, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά χθες το μεσημέρι σε δασική έκταση στα Γεράνεια Όρη, επιχειρούν 74 οχήματα, 150 πυροσβέστες και 17 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Επιπλέον, συμμετέχουν τέσσερα εθελοντικά οχήματα, 20 υδροφόρες και έξι μηχανήματα έργου από την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Μεγαρέων, Λουτρακίου, Βάρης-Βουλιαγμένης, ενώ οι Ένοπλες Δυνάμεις συνδράμουν με τρία μηχανήματα έργου. Παράλληλα, από πλευράς εναέριων μέσων, επιχειρούν πέντε ελικόπτερα.

Στο άλλο μέτωπο της πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή Καλλιτεχνούπολη του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου Αττικής, συμμετέχουν για την κατάσβεσή της 190 πυροσβέστες με 96 οχήματα, 12 εθελοντικά πυροσβεστικά οχήματα με 25 εθελοντές, 23 άτομα πεζοπόρο, ενώ από αέρος επιχειρούν τρία αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θάνατος Μαζωνάκη: Στο επίκεντρο η γυναίκα που προμήθευε τα φάρμακα αναισθησίας

Φιντάν στον ΣΚΑΪ για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - «Λύθηκε το πρόβλημα»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο λόγω του 43ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Έτοιμο για απόπλου το ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo από το Ηράκλειο - Εκνευρισμός στην Άγκυρα

«Κουμπαράς» έως €2.400 τον χρόνο για κάθε παιδί - Ποιοι οι δικαιούχοι, πώς λειτουργεί, ποιες εισφορές προστατεύονται

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια στα ορεινά – Πού θα φτάσουν τα 6 μποφόρ

Binance: Πώς οι χάκερ άρπαξαν 2,5 δισ. με μόλις 15 δολάρια

Κολωνός: Tραυματισμένος άνδρας από πυροβολισμό, μέσα σε αυτοκίνητο – Δύο προσαγωγές

Γερμανία: Δύο νεκροί από συντριβή αεροσκάφους σε αυτοκινητόδρομο

ΗΠΑ: Παραιτήθηκε εισαγγελέας που επανεξέταζε έρευνες κατά του Τραμπ