Μια φωτοβολίδα ευθείας βολής, που «έφυγε» στο 78’ από τη θύρα 4 μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έβαλε… φωτιά για λίγο στο ντέρμπι «δικεφάλων», με την Τούμπα να διχάζεται.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο υπόλοιπο γήπεδο σηκώθηκαν όρθιοι, φωνάζοντας έξαλλοι το… γνωστό «πόσο μαλ… είσαστε», με τους οργανωμένους να τους απαντούν με γιούχα!

Όσο για τον κ. Σιδηρόπουλο, διέκοψε προσωρινά το ματς και ενημέρωσε πως αν πέσει και δεύτερη, θα φύγει οριστικά για τα αποδυτήρια.

Να τονίσουμε εδώ πως από το καλοκαίρι ο κανονισμός έχει αλλάξει, καθώς, πλέον, γίνεται σύσταση στην πρώτη φωτοβολίδα ευθείας βολής και αν πέσει ΚΑΙ δεύτερη διακόπτεται η αναμέτρηση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»