Τον δεύτερο γάμο του έκανε χθες στο δημαρχείο του Πειραιά ο Κριστιάν Καρεμπέ, που παντρεύτηκε την αγαπημένη του και πρωταθλήτρια του σκι Τζάκι Σαμούν.

Ο Γάλλος σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός και η 25χρονη καλλονή, κατά 21 χρόνια μικρότερή του, είχαν κουμπάρο τους τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, Κούλη Δουρέκα.

Στο πλευρό του Καρεμπέ και της Τζάκι βρέθηκαν λίγοι φίλοι τους, μεταξύ των οποίων κι ο άλλοτε συμπαίκτης του Γάλλου, Τάκης Γκώνιας, όπως κι ο πρώην αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Πιέρ Ισά, καθώς επίσης φιλικά τους πρόσωπα από τον Λίβανο.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον λιτό γάμου τους, είδαν το φως της δημοσιότητας. Όπως θα δείτε, η Τζάκι φορούσε ένα κομψό λευκό φόρεμα και κρατούσε μία ανθοδέσμη από λευκά λουλούδια. Ο Κριστιάν Καρεμπέ εμφανίστηκε με ένα σκούρο κουστούμι με γραβάτα.

Δείτε τις φωτογραφίες:









Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κωνσταντάρας: Περπατώντας στη Λεωφόρο των Αστεριών... πετάει το αμίμητο... «Η Πατησίων είναι πιο καθαρή»

Γιώργος Κόρομι: Ως άλλος πρίγκιπας της Ζαμούντα στο Τορόντο

Ο Πούλισικ διέψευσε τα σενάρια πως είναι σε σχέση με την Σίντνεϊ Σουίνι

Στέλιος Ρόκκος: Ανέβασε στη σκηνή τις κολλητές της γυναίκας του να τραγουδήσουν μαζί του

Τζένη Θεωνά: Το απίθανο γράμμα στον Άγιο Βασίλη που έγραψε στα 10 της και υπάρχει σε βιβλίο!

Παπαδημητρίου- Γεροντιδάκης: Το Παρίσι, η ατάκα του για τον έρωτα και το τρολάρισμα της Ντορέττας για τα Γαλλικά της

Άννα Βίσση: Ο εγγονός της τραγουδάει το... Σε περίπτωση που κι εκείνη λιώνει

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε με AI φωτό με τον Bruno της στολίδια για το δέντρο σε βίντεο και όλοι τη ρωτάνε που τα πήρε...

Αλεξίου και Γαλάνη τραγούδησαν το Τράβα Μπρος... στην εκδρομή για τα γενέθλια της Χαρούλας στη Χαλκίδα

Πέτρος Πολυχρονίδης: Τι να σκέφτεται με την κόμπρα σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπό του;