Ευτυχισμένοι ήταν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στο φετινό Final 4 της Ευρωλίγκας. Αμφότεροι μοίρασαν συγχαρητήρια στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του, αλλά και στον κόσμο που γέμισε το ΣΕΦ.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα και τον κόσμο. Ήταν μία τρομερή βραδιά. Εγώ προσωπικά είχα τρελό άγχος στο πρώτο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στον κόουτς γιατί η πρόκριση στο Final 4 είναι κάτι που κάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του. Πλέον, η ΤΣΣΚΑ έχει το άγχος και όχι εμείς», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο αδερφός του, Γιώργος, ο οποίος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον κόουτς και στους παίκτες. Είναι τεράστιο επίτευγμα αυτό που κάναμε, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια προκριθήκαμε για τέταρτη φορά σε Final 4. Ο τρόπος που ήρθε αυτή η πρόκριση μας κάνει πιο χαρούμενους και είμαστε περήφανοι για την ομάδα που έχουμε φτιάξει. Τα συγχαρητήρια στον κόουτς, ο οποίος άκουσε πολλά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ίσως να βοήθησαν οι ήττες κατά τη διάρκεια της σεζόν, για να φτάσουμε ψηλά. Φέτος πήραμε εννιά εκτός έδρας νίκες και μου φαίνεται μόνο η Μπαρτσελόνα έχει πετύχει 10. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που θέλουμε! Αυτόν θέλουμε να βλέπουμε και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτόν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απέδρασαν από το Μιλγουόκι οι Μπουλς

Φωτογραφήθηκε με Ρέτσο-Σάλιακα και έδωσε φανέλα του ο Παπανικολάου

Γιασικεβίτσιους για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: «Να φτάσει μέχρι το τέλος η υπόθεση»

Μπαρτζώκας: «Διαφορετικά στοιχεία με Κόντσαρ, η κατάσταση με τον Ντόρσεϊ μάς υποχρέωσε να αποφασίσουμε γρηγορότερα»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρ

«Έδειξε ικανός για υπέρβαση ο Ολυμπιακός, έμεινε με το ''αχ'', αλλά δεν βγαίνει εκτός τροχιάς»: Το σχόλιο Ζέρβα

ΛεΝτέι και Σορτς μοιράστηκαν το βραβείο του MVP για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!

Εμφατική επιστροφή στις νίκες με κατοστάρα για τη Βαλένθια!

Μπαρτζώκας: «Είχαμε λίγες επιλογές, προσπαθήσαμε με μερικά τρικ, αλλά σταματήσαμε να τρέχουμε…»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Έπεσε στο 5-2 ο Ολυμπιακός, έπιασε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή η Φενέρ