Επίδειξη δύναμης έκανε και στην 25η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ο Πανιώνιος, διαλύοντας με το εμφατικό 5-0 τον Ατσαλένιο στη Νέα Σμύρνη και συνεχίζοντας ακάθεκτος την πορεία του προς την επιστροφή στη Super League 2!

Οι «κυανέρυθροι» δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και… ξεμπερδεύοντας από το πρώτο ημίχρονο, όταν σκόραραν τέσσερα γκολ! Έτσι, ο Πανιώνιος έφτασε τους 68 βαθμούς και διατηρήθηκε στο +12 από τον δεύτερο της βαθμολογίας, Εθνικό, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο τη μαθηματική άνοδο.

Για τον 1ο όμιλο, η πρωτοπόρος Καβάλα επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ Κρυστώνης, διευρύνοντας την υπέρ του διαφορά (+9) από τον δεύτερο της βαθμολογίας, Νέστο Χρυσούπολης, ο οποίος έμεινε στο εντός έδρας ισόπαλο 1-1 κόντρα στον Πανθρακικό.

Στον 2ο όμιλο, ο Εθνικός Νέου Κεραμμυδίου επικράτησε άνετα με 3-1 του Βατανιακού, παραμένοντας στο +2 από τη Νέα Αρτάκη, η οποία έφυγε με το διπλό (0-2) από τη Ζάκυνθο, ενώ ο Αστέρας Σταυρού έμεινε στο – 8 από την κορυφή, μετά την ήττα του με 2-1 στην έδρα του Αστέρα Πετριτή.

Τέλος, για τον 3ο όμιλο, Παναργειακός και Κόρινθος συνεχίζουν χέρι-χέρι στην κορυφή, μετά τις νίκες τους κόντρα σε Μύκονο (0-1) και Βύζα Μεγάρων (2-0) αντίστοιχα, ενώ η Ρόδος έχασε σημαντικό έδαφος και έμεινε στο -5 από την κορυφή, μετά την ήττα της με 1-0 κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας.

Όλα τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:

1ος Όμιλος
Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας-Αετός Βαρβάρας 2-2
Δόξα Δράμας-Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας 2-1
Άρης Πετεινού-Αναγέννηση Επανομής 3-2
Νέστος Χρυσούπολης-Πανθρακικός 1-1
Καβάλα-ΠΑΟΚ Κρηστώνης 2-0
Νίκη Ευκαρπίας-Άρης Αβάτου 3-0
Βέροια-Ορέστης Ορεστιάδας 1-0
ΑΟ Χανιώτης-Θερμαϊκός 3-0
Απόλλων Παραλιμνίου-Κεραυνός Αγγελοχωρίου 3-0 α.α

2ος όμιλος
Αστέρας Πετριτή-Αστέρας Σταυρού 2-0
ΑΕ Λευκίμμης-Εορδαϊκός 0-0
Πιερικός-ΑΟ Τρίκαλα 2-0
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-Βατανιακός 3-1
ΠΟ Φήκης-Σβορώνος 0-3 α.α
Θύελλα Κατσικάς-Αναγέννηση Άρτας 2-0
Μαγνησιακός-ΑΕ Κιλελέρ 0-3 α.α
ΑΠΣ Ζάκυνθος-Νέα Αρτάκη 0-2
Καστοριά-Θεσπρωτός 0-1

3ος όμιλος
ΑΕ Μυκόνου-Παναργειακός 0-1
ΠΑΟ Βάρδας-Ρόδος 1-0
Θύελλα Ραφήνας-Ελλάς Σύρου 2-1
Πανελευσινιακός-ΑΟ Πυλίου Κω 1-0
ΠΑΣ Κόρινθος-Βύζας Μεγάρων 2-0
ΑΕΡ Αφάντου-Παναιγιάλειος 3-1
Εράνη Φιλιατρών-Μαρκό 2-2
Αστέρας Βάρης-Ερμιονίδα 3-0
ΑΕ Μεσολογγίου-Ιάλυσος 0-3

4ος όμιλος
Αγία Παρασκευή-Εθνικός 0-2
ΑΟ Υπάτου-Αλμυρός Γαζίου 0-0
Πανιώνιος-Ατσαλένιος 5-0
Περαμαϊκός-Επισκοπή 3-0
ΑΟ Χαϊδαρίου-Φωστήρας 2-2
Προοδευτική-Ατρόμητος Πειραιά 3-0
Απόλλων Σμύρνης-Άγιος Νικόλαος 1-3
Ερμής Ζωνιανών-Ηλυσιακός 0-0
Άρης Πετρούπολης-Ελλοπιακός 0-1

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!