Σε φουλ ρυθμούς προπόνησης αναμένεται να μπει μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο διεθνής χαφ της ΑΕΚ, παρότι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και το απόγευμα της Τρίτης (10/8), δεν νιώθει ενοχλήσεις και μετρά αντίστροφά, προκειμένου να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Επίσης, τα ατομικά τους προγράμματα στην προπόνηση της «Ένωσης» συνέχισαν κι οι Σέρχιο Αραούχο, Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης και Αντρέ Σιμόες. Με τους δύο πρώτους να έχουν ακόμη κάποιες ενοχλήσεις, ωστόσο να είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουν. Ο Μπακάκης άρχισε τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ αρκετά καλά εξελίσσεται κι η αποθεραπεία του Σιμόες.

Σε ό, τι αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, γυμνάστηκαν κανονικά, με την προπόνηση της Τετάρτης (11/8) να είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αυτό είναι το σχέδιο για να παραμείνει η Λεωφόρος: Οι αρχιτεκτονικές λύσεις που παρουσιάστηκαν στο Prime Time!

Αλαφούζος: «Υπάρχει μια καταπληκτική ιδέα για να παραμείνει η Λεωφόρος, θέμα Δήμου και Πολιτείας να την ασπαστεί»!

«Σαν να το σκέφτηκε σεναριογράφος»: Η καταπακτή, το έπος του '71 και η πίεση της Θύρας 13 όπως την περιγράφει ο Κούδας!

Πινέδα: «Μου λένε να πάω στην ομάδα τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού - Δεύτερος πατέρας μου ο Αλμέιδα»

Δεσύλλας: «Έχουν τεθεί προτεραιότητες για μεταγραφές και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Οι σκέψεις για τα φιλικά»

Τσανάκας: «Ο Φορτούνης είναι η ιδανική αρχή, αλλά έπεται συνέχεια για τον Ολυμπιακό»

Ντύνεται στα κιτρινόμαυρα ο Ζούμπκοφ: Ολοκληρώθηκε το deal για ΑΕΚ-Τράμπζονσπορ, πέρασε τα ιατρικά ο Ουκρανός!

Τσορμπατζόγλου: «Σε καλή φάση οι διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ-Άουγκσμπουργκ για Γιαννούλη, ο παίκτης θέλει να επιστρέψει»!

Τσακίρης: «Φαίνονται τα οφέλη του τίτλου σε κινήσεις όπως του Ζούμπκοφ - Τι ισχύει για τις επόμενες μεταγραφές»

Φορτούνης: «Νιώθω απίστευτη χαρά που βρίσκομαι ξανά σε γνώριμα λημέρια, θέλω την ομάδα πολύ δυνατή σε Ελλάδα και Ευρώπη»

TAGS: A.E.K.