Σύνθημα κατάκτησης του Κυπέλλου έστειλε ο Κώστας Γαλανόπουλος. Μιλώντας στη Nova, ο νεαρός μέσος της Ένωσης αναφέρθηκε στην δίψα του ίδιου και των συμπαικτών του να κάνουν το repeat, τονίζοντας ωστόσο πως ο τελικός απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν θα έχει σχέση με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος.

«Είναι ένα παιχνίδι "ο θάνατός σου η ζωή μου". Και οι δύο ομάδες θέλουν το τρόπαιο πάρα πολύ. Νομίζω ότι εμείς το θέλουμε περισσότερο. "Διψάμε" για τον τίτλο, όπως και πέρυσι. Είμαστε σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τον ΠΑΟΚ και θα το δείξουμε στον τελικό. Είναι γεγονός ότι στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ νικήσαμε εύκολα, όμως το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι τελείως διαφορετικό και θα νικήσει αυτός που θα το θέλει περισσότερο. Αυτός που θα έχει περισσότερο πάθος και δύναμη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

TAGS: A.E.K.