Χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ζοσέ Μοράις εμφανίστηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο 19χρονος μέσος, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως η ΑΕΚ πάει με μοναδικό στόχο τη νίκη στην Κέρκυρα, ενώ αναφέρθηκε και στα λάθη που έγιναν στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά:


«Είναι πάρα πολύ θετικό αυτό που έγινε διότι βλέπουμε ότι σιγά - σιγά έρχονται κι άλλα παιδιά από την ακαδημία. Παίξαμε τρία παιδιά μαζί με τον Γιαννούτσο και τον Τσέλιο σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Ήταν όμως μια εμπειρία, αφού εγώ προσωπικά δεν είχα ξαναπαίξει σε τέτοιο γήπεδο. Στο α' ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά στο β' ημίχρονο η Καρδίτσα μας παρέσυρε στο παιχνίδι της, έβαλε ένα γκολ, πήρε ψυχολογία και έγινε ό, τι έγινε. Νιώθω ότι πλέον είμαι μέλος της ομάδας και γι' αυτό σε κάθε παιχνίδι μπαίνω με όλο και καλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση».

Για το γεγονός ότι σε δεύτερο παιχνίδι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το 2-0 υπέρ της ΑΕΚ έγινε 2-2 (με Ατρόμητο και Αναγέννηση Καρδίτσας): «Δεν μας απογοητεύει το γεγονός αυτό, αλλά σίγουρα μας προβληματίζει. Γι' αυτό δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση. Για να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις που παρουσιάζονται στα παιχνίδια και να βρίσκουμε λύσεις σε ό, τι παρουσιάζεται».

Για το ματς στην Κέρκυρα: «Δεν μας ανησυχεί κάτι σ' αυτό το παιχνίδι. Είμαστε η ΑΕΚ και θα πάμε στην Κέρκυρα για το διπλό. Προερχόμαστε από ένα καλό αποτέλεσμα με τον Πλατανιά και θέλουμε να κάνουμε ένα νικηφόρο σερί στα επόμενα ματς. Σίγουρα μπορούμε και θα το κάνουμε. Το πρόγραμμα είναι βατό και αποτελεί ευκαιρία για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.