Ιδανικό ξεκίνημα για τη Γαλατάσαραϊ στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Champions League απέναντι στη Λίβερπουλ, με τους Τούρκους να παίρνουν νωρίς προβάδισμα μέσα σε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στο Turk Telekom Arena.

Το γκολ που ξεσήκωσε τους σχεδόν 55.000 φιλάθλους των γηπεδούχων ήρθε μόλις στο 7ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Βίκτορ Όσιμεν πήδηξε ψηλότερα από όλους στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα προς την εστία. Εκεί, ο Μάριο Λεμινά εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Λίβερπουλ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε πραγματικό παροξυσμό στις εξέδρες, με τον κόσμο της Γαλατάσαραϊ να πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ που έβαλε μπροστά την ομάδα του απέναντι στους «κόκκινους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!