Πανηγυρική πρόκριση για τη Γαλατάσαραϊ. Η «τσιμ μπομ» νίκησε άνετα 90-74 τη Νίμπουρκ στην Κωνσταντινούπολη στον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό του BCL και, σε συνδυασμό με το επιβλητικό 106-80 στην Τσεχία στον πρώτο αγώνα την περασμένη εβδομάδα, πήρε το «εισιτήριο» για την τελική φάση της πρώτης τη τάξει διοργάνωσης της FIBA Europe, περιμένοντας εκεί μια εκ των Τενερίφης ή Ντερτόνα.

Οι Τούρκοι δυσκολευτήκαν στο πρώτο ημίχρονο, όμως το επιμέρους σκορ 22-13 στην τέταρτη περίοδο χάρισε ουσιαστικά την πρόκριση στους γηπεδούχους.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Πάλμερ με 24, Κάμινγκς με 17 και Τουντσέρ με 14 πόντους. Για τους Τσέχους, ξεχώρισαν οι Μπόχατσικ με 15, Σεχνάλ με 14 και Μπιρτς με 13 πόντους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube