Νέο μεταγραφικό «μπαμ» από τη Γαλατασαράι!

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι πρωταθλητές Τουρκίας συμφώνησαν με την Τσέλσι για την απόκτηση του ποιοτικότατου Μαροκινού μεσοεπιθετικού, Χακίμ Ζίγιες, με τον 30χρονο να αναμένεται μέσα στις επίμενες ώρες στην Κωνσταντινούπολη για να μπουν οι υπογραφές.



Να θυμίσουμε ότι ο Ζίγιες είναι εδώ και καιρό υπό παραχώρηση από την Τσέλσι, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες είχε βρεθεί πολύ κοντά στην Αλ Νασρ, αλλά η μεταγραφή του στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας χάλασε την τελευταία στιγμή.

Η Τσέλσι είχε βγάλει από τα ταμεία της 40 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Άγιαξ το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με τους «μπλε» του Λονδίνου, παρότι πραγματοποίησε 107 εμφανίσεις (με 14 γκολ και 13 ασίστ).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πέναλτι που ζήτησε η Σάμσουνσπορ στο φινάλε του ματς με τη Γαλατά

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ήττα στο 92' για τη Σαμσουνσπόρ με έντονα παράπονα για τη διαιτησία κόντρα στη Γαλατασαράι!

Νέες συλλήψεις για τα στημένα στην Τουρκία: Ανάμεσά τους παίκτες της Φενέρ και της Γαλατά!

Πώς δεν αποβλήθηκε κανείς; Δολοφονικά μαρκαρίσματα στο Φενέρμπαχτσε-Γαλατασαράι χωρίς να δει κανείς την κόκκινη κάρτα!

Ο Ντουράν «σόκαρε» τη Γαλατά στο 95’ - «Πληγώθηκε» η Σαμσουνσπόρ λίγο πριν παίξει με την ΑΕΚ!

Πιάστηκαν στα χέρια από την... προθέρμανση στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ και Φενέρ!

Έπεσε… ξύλο μετά το τέλος του ντέρμπι των ομάδων νέων Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ

Γκολάρα ο Λάτσι απέναντι στον Έντερσον, αλλά η Φενέρ ξύπνησε και «έριξε» πεντάρα!

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Όρθια η Σαμσουνσπόρ στην έδρα της Μπεσίκτας

Μήνυση της Warner Bros κατά της Φενέρμπαχτσε για την αναφορά «Χάρι Πότερ» για τον Κερέμ Ακτούρκογλου