Επεισοδιακή αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη για Γαλατασαράι και Σαμσουνσπόρ πριν τη μάχη της τελευταίας με την ΑΕΚ την ερχόμενη Πέμπτη (18/12, 19:45)!
Η αντίπαλος της Ένωσης ηττήθηκε 3-2 με υπέροχο γυριστό του Βίκτορ Όσιμεν στο 90'+2' σε ένα παιχνίδι που έχει έντονα παράπονα για τη διαιτησία, ζητώντας πέναλτι μετά την επίτευξη του τρίτου τέρματος των γηπεδούχων.
Έτσι, η ομάδα της Σαμψούντας γνώρισε τη δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα και έμεινε στην 5η θέση με 25 βαθμούς. Παρέμεινε στην κορυφή και ξέφυγε στο +4 από τη Φενέρμπαχτσε (32β.) η Τσιμ Μπομ.
Η Γαλατασαράι προηγήθηκε από το ημίχρονο με 2-0 χάρη στα τέρματα των Λιρόι Σανέ (8') και Όσιμεν (29'). Οι παίκτες του Τόμας Ρέις έβγαλαν αντίδραση με τον Μουσαμπά στο 56' και ισοφάρισαν στο 88' με τον Εμρέ Κίλιντς.
Το ματς έγινε θρίλερ στις καθυστερήσεις και στο 90'+2' με γυριστό του Όσιμεν οι πρωταθλητές Τουρκίας έκαναν το 3-2. Η Σαμσουνσπόρ «φώναξε» δευτερόλεπτα αργότερα για πέναλτι για του χέρι του Καζίμτσαν Καρατάς, αλλά ο ρέφερι δεν έδειξε την άσπρη βούλα και η Γαλατασαράι πήρε μια ακόμη νίκη τη φετινή σεζόν.