Τέλος το μπάσκετ για τον Κεβίν Σεραφέν.

Τα πολλά προβλήματα στα γόνατά του ανάγκασαν τον Γάλλο σέντερ να ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση σε ηλικία μόλις 30 ετών.

Ο παλαίμαχος –πια- διεθνής ψηλός των «τρικολόρ» ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 στη Σολέ, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2010 όταν και μετακόμισε στο ΝΒΑ, όπου παρέμεινε μέχρι το 2017. Τα επτά χρόνια στον «μαγικό κόσμο» ο Σεραφέν μέτρησε 423 παιχνίδια κανονικής περιόδου και 14 playoffs, φορώντας τη φανέλα των Ουίζαρντς, Νικς και Πέισερς.

Εκτός από τη Γαλλία, στα ευρωπαϊκά παρκέ αγωνίστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα στην Μπασκόνια το 2011 (σ.σ. τότε Κάχα Λαμποράλ) λόγω του lockout στο ΝΒΑ, ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Μπαρτσελόνα, όπου αγωνίστηκε από το 2017 μέχρι το 2019.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνάντηση εκπροσώπων FIBA, NBA και Euroleague: «Συνεχίζουμε τις συζητήσεις για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Γιανάι για Χέιζ-Ντέιβις: «Ο Γιαννακόπουλος κέρδισε την παρτίδα σκάκι - Υπήρξε ένα αφήγημα ότι θα απολύσω τον Ιτούδη»

Πονσαρνάου: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ έξυπνη τακτική, σχεδιασμένη για να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες μας»

Μουρ: «Πάμε στο Μπιλμπάο να πετύχουμε τον στόχο μας - Μετράει ποιος το θέλει περισσότερο»

Μπούτσκος: «Μας ασκήθηκε κριτική, δεν την αποφύγαμε - Οι πιο δύσκολες αποστολές είναι για τους καλύτερους στρατιώτες»

Μπουντούρης: «Όποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ να φρενάρει λίγο τις φήμες και τη μεταγραφολογία»

Με πάνω από 500 οπαδούς στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ στο Μπιλμπάο

Συμφώνησε με Γκραν Κανάρια ο Μπράντον Τζέφερσον

Στους υποψηφίους για προπονητής της σεζόν στην Ιταλία Πρίφτης, Καστρίτης

Διέλυσε τη Ροστόκ και διατήρησε τη διαφορά της η Μπάγερν