Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σε ολόκληρη τη Γαλλία τις τελευταίες ημέρες! Με αφορμή τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση Μακρόν, οι πολίτες της χώρας έχουν βγει στους δρόμους και διαδηλώνουν.

Μάλιστα, οι διαδηλώσεις δεν είναι… ειρηνικές, αφού υπάρχουν βίαια επεισόδια με πολλές συλλήψεις, αλλά και σοβαρούς τραυματισμούς τόσο πολιτών όσο και αστυνομικών.

Στο Λοριάν η εφημερίδα «Ouest-France» κάνει λόγο για βόμβες μολότοφ, εξαιτίας των οποίων προκλήθηκε πυρκαγιά στο αστυνομικό τμήμα και στα πέριξ του.



Στο Ρουέν της Γαλλίας, μία διαδηλώτρια έχασε ένα δάχτυλο στο χέρι της μετά από βόμβα κρότου λάμψης που καταγγέλλει πως της πέταξε η αστυνομία.



Στο Παρίσι, όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, ένας άνδρας των ΜΑΤ δέχτηκε μια πέτρα στο κεφάλι μετά από τις συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και οι συνάδελφοί του να τον σέρνουν στον δρόμο για να αποφευχθούν χειρότερα σκηνικά.





Όπως υπήρξαν και οδομαχίες στο Παρίσι, με αστυνομικούς να χτυπούν διαδηλωτές ανεξαρτήτως ηλικίας.



Στη Βρετάνη και στη Ρεν, υπήρξαν και εκεί πολλές μάχες ανάμεσα στις δύο πλευρές, δηλαδή ανάμεσα σε αστυνομία και διαδηλωτές.




Χθες, υπήρξε βίντεο και άλλο σοκαριστικό βίντεο με τους αστυνομικούς να χτυπάνε στο… ψαχνό διαδηλωτή και να τον συλλαμβάνουν στη συνέχεια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube