Πάνω από ένας τόνος κοκαΐνη που είχε παραχθεί στην Κολομβία κατασχέθηκε την περασμένη Τετάρτη από την υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών κοντά στο λιμάνι της Χάβρης (βορειοδυτική Γαλλία), δήλωσε πηγή προσκείμενη στην αστυνομία στο Γαλλικό Πρακτορείο, επιβεβαιώνοντας μια πληροφορία που δημοσίευσε πρώτη η εφημερίδα Le Figaro.

Αρκετά πρόσωπα που φέρονται να ενέχονται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών συνελήφθησαν, σύμφωνα με την ίδια πηγή, που δεν θέλησε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Στις αρχές Δεκεμβρίου, τελωνειακοί κατέσχεσαν φορτίο 1,5 τόνου κοκαΐνης κρυμμένο σε εμπορευματοκιβώτιο που διερχόταν από το ίδιο λιμάνι, ο τελικός προορισμός του οποίου δεν είναι γνωστός.

Οι γαλλικές αρχές κατέσχεσαν 18 τόνους κοκαΐνης μέσα στο 2021, έναντι 13 το 2020, σύμφωνα με στοιχεία της Φιγκαρό που επιβεβαίωσε η πηγή του Γαλλικού Πρακτορείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εκκενώνονται Σφάκα και Κατάλυμα - 25 εναέρια στη μεγάλη φωτιά στο Καλαπόδι Φθιώτιδας

Στο Ιπποκράτειο ο Μητσοτάκης: Άνανδρη επίθεση - Οι δράστες θα αντιμετωπιστούν ως απλοί εγκληματίες

Ένας νεκρός από την ισχυρή καταιγίδα που ακολούθησε τον καύσωνα στη Ρουμανία

Εκκενώνεται η Σφάκα - 12 εναέρια στη μεγάλη φωτιά στο Καλαπόδι Φθιώτιδας

Πυρκαγιά στην Αμβέρσα: Τουλάχιστον έξι νεκροί - Δραματικές εικόνες

Πέθανε ο Βασίλης Λεβέντης

Ισπανία: Τουλάχιστον 1.000 θάνατοι λόγω καύσωνα τον Ιούνη-Το α' εξάμηνο του 2026 «το πιο ζεστό που έχει καταγραφεί ποτέ»

Γεραπετρίτης: Τα ήρεμα νερά δεν είναι αυτοσκοπός – Όλες οι κυβερνήσεις συζητούσαν με την Τουρκία

Εισαγγελική έρευνα για τα αίτια της κατάρρευσης της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα - Ελεύθεροι οι πέντε

Ωραιόκαστρο: Εν αναμονή της ταυτοποίησης της δεύτερης σορού - Φόβοι ότι ανήκει στον 12χρονο γιο του 65χρονου