Γαλλία χωρίς… έλεος!

Οι «τρικολόρ» πετούσαν… φωτιές απέναντι στο Καζακστάν, το οποίο ισοπέδωσαν 8-0 στο «Παρκ ντε Πρενς», με αποτέλεσμα να «κλειδώσουν» την πρωτιά του τέταρτου ομίλου και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!

Μεγάλος πρωταγωνιστής των Γάλλων ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος ένιωθε σαν στο… σπίτι του στην έδρα της Παρί. Ο διεθνής επιθετικός σημείωσε τέρματα για το συγκρότημα του Ντεσάν, κάνοντας μάλιστα το χατ τρικ από το πρώτο μέρος και συγκεκριμένα από το 6’ μέχρι το 32’, ενώ παράλληλα αυτό ήταν το πρώτο για παίκτη των «τρικολόρ» σε επίσημο ματς έπειτα από 36 χρόνια! Από ‘κει και πέρα, ο ίδιος έβαλε και το κερασάκι στην… τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 87ο λεπτό.

Δύο γκολ πέτυχε ο Μπενζεμά (55’ και 59’) και από ένα ο Ραμπιό και ο Γκριζμάν, με πέναλτι στο 84’. Επίσης, στο 72’ σκόραρε και ο Ντιαμπί, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε από το VAR, λόγω οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.



Η 9η αγωνιστική
Βοσνία-Φινλανδία 1-3
(69’ Μέναλο – 29’ Φορς, 50’ Λουντ, 73’ Ο’Σόνεσι)

Γαλλία-Καζακστάν 8-0
(6’, 12’, 32’, 87’ Εμπαπέ, 55’, 59’, Μπενζεμά, 75’ Ραμπιό, 84’ πεν. Γκριζμάν)

Η τελευταία 10η αγωνιστική
Τρίτη 16/11
Βοσνία-Ουκρανία (21:45)
Φινλανδία-Γαλλία (21:45)

H βαθμολογία του 4ου ομίλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έντονη ανησυχία για το Μουντιάλ στο Μεξικό, μετά την έκρηξη βίας που έφερε ο θάνατος του «El Mencho»

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ