Το Μαρόκο άντεξε στην ασφυκτική πίεση της Γαλλίας στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας σε ακόμη μία φάση ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάσιν Μπόνο.

Στις καθυστερήσεις, ο Ντίνιε επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει έξω.

Ο Μαροκινός τερματοφύλακας ωστόσο, όπως φάνηκε και από τα ριπλέι, ακούμπησε όσο χρειαζόταν την μπάλα με τα ακροδάχτυλά του, αλλοιώνοντας ελαφρώς την πορεία της πριν αυτή καταλήξει στο δοκάρι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαρύτατες «καμπάνες» για Παρέδες και Μολίνα μετά τον καυγά στον τελικό του Μουντιάλ!

Βγαίνει σε δημοπρασία με... εξωπραγματική τιμή εκκίνησης η μπάλα από το γκολ με «το χέρι του Θεού»!

Νέα εθνική… ποδοσφαιρική εορτή στην Αργεντινή για να τιμηθεί η φετινή προσπάθεια της «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ!

Γκάβι: Έβαψε ροζ τα μαλλιά του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

Ο Ινφαντίνο τάζει τον τελικό του Μουντιάλ στο Μαρόκο με αντάλλαγμα τη δημόσια στήριξη της ομοσπονδίας

Ανανέωσε με την εθνική των ΗΠΑ έως το 2030 ο Ποκετίνο

FIFA: «Δεν πουλάμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, απλά φροντίζουμε για τα έσοδα»

«Προσπαθούν να πείσουν τον Αλ – Κελαΐφι να πάρει τη θέση του Ινφαντίνο στη FIFA»!

Το φοβερό πρωτοσέλιδο της Equipe με Ινφαντίνο – Τραμπ, το Μουντιάλ και… βροχή από χαρτονομίσματα!

Αντσελότι: Παραδέχθηκε τα λάθη στο Μουντιάλ και κλείνει τον κύκλο των βετεράνων – «Ώρα για νέα γενιά»