Επτά παιδιά, ηλικίας από 2 ως 14 ετών και η μητέρα τους έχασαν τη ζωή τους, από πυρκαγιά που ξέσπασε τη νύχτα στο σπίτι τους στο Σαρλί-σιρ-Μαρν, σε απόσταση περίπου εκατό χιλιομέτρων ανατολικά του Παρισιού, σύμφωνα με τη πυροσβεστική και η χωροφυλακή.

Ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος φέρει σοβαρά εγκαύματα, απομακρύνθηκε από το σπίτι, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο αυτής της κοινότητας των περίπου 2.600 κατοίκων, και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, πρόσθεσαν η πυροσβεστική και η χωροφυλακή.

Τα παιδιά, 5 κορίτσια και 2 αγόρια, και οι γονείς τους κοιμόντουσαν στον δεύτερο όροφο της μεζονέτας τους όταν ξέσπασε η φωτιά, διευκρίνισε η χωροφυλακή. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 00:52 τοπική ώρα (01:52 ώρα Ελλάδος) από γείτονες.

Οι αρχές διερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

Τέσσερα από τα παιδιά προέρχονταν από πρώτο γάμο της μητέρας, πρόσθεσε η χωροφυλακή.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, σύμφωνα και πάλι με την χωροφυλακή.

Η πιο πρόσφατη παρόμοια τραγωδία σημειώθηκε τη νύχτα της 15ης προς τη 16η Δεκεμβρίου, όταν 6 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 4 ήταν παιδιά, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά σε επταώροφη πολυκατοικία σε δημοφιλή συνοικία στην οποία γίνονται εργασίες ανακαίνισης κοντά στη Λιόν, στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Θα φας πολύ ξύλο, μπρο»: Σοκάρουν οι διάλογοι του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών σε σχολεία

Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά: Κοσμοπλημμύρα στο κέντρο για τα δώρα των εορτών - Δείτε βίντεο

Λειψυδρία: Πού βρισκόμαστε σήμερα - Πώς προετοιμάζεται η ΕΥΔΑΠ για το επόμενο κρίσιμο διάστημα

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο ανήλικος μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη υπεύθυνη καταστήματος

Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα, ανοίγουν τα διόδια για τις γιορτές - Νέα σύσκεψη σήμερα

Κηφισιά: Χειροπέδες σε δύο άτομα για ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ - Έχουν συλληφθεί στο παρελθόν 19 φορές

Σκύρος: Μπλακ αουτ σε δεξαμενόπλοιο με 28μελές πλήρωμα - Πλέει ακυβέρνητο

«Καμπανάκι» για έξαρση της γρίπης κατά τις γιορτές: Ποιοι κινδυνεύουν και πώς προστατευόμαστε

Μητσοτάκης σε αγρότες: «Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο, αλλά όχι στο παράλογο»

Σχηματίζεται δικογραφία για το άνοιγμα των διοδίων στον Ευαγγελισμό από τους αγρότες