Ένας 17χρονος άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα έπειτα από επίθεση με μαχαίρι έξω από ένα λύκειο στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές Αρχές, ο θάνατός του εντάσσεται σε διαμάχη μεταξύ αντίπαλων συμμοριών, που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές συνοικίες.

Ο εισαγγελέας του Εβρί διευκρίνισε ότι έχουν συλληφθεί έξι ύποπτοι. Διενεργείται έρευνα για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και βιαιοπραγία κατά συναυτουργία.

Το θύμα, που κατάγεται από τη συνοικία του Μπρινουά, μαχαιρώθηκε στον θώρακα, περίπου στις 5 το απόγευμα. Εκείνη την ώρα βρισκόταν έξω από ένα λύκειο, του οποίου δεν ήταν μαθητής. Λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η επίθεση εντάσσεται στο πλαίσιο συγκρούσεων μεταξύ αντίπαλων συμμοριών.

Στην περιφέρεια της Εσόν, στα νότια του Παρισιού, όπου κατοικούν 1,3 εκατομμύρια άνθρωποι, σημειώνονται συχνά συγκρούσεις μεταξύ εφήβων.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ στη Μυτιλήνη: Νεκρός οδηγός μηχανής – Καρφώθηκε σε απορριμματοφόρο

Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων: Ουρές στα διόδια του Ισθμού, κίνηση στην Αθηνών- Λαμίας

Σε ισχύ ο ναυτικός αποκλεισμός του Τραμπ στα ιρανικά λιμάνια - «Θα νοσταλγήσετε τη βενζίνη στα $4-5», απειλεί ο Γκαλιμπά

«Θα συνεχίσω να μιλάω ανοιχτά κατά του πολέμου»: Ο Πάπας αψηφά την επίθεση του Τραμπ

Θεσσαλονίκη: Πήγε να κλέψει φορτηγό και ο ιδιοκτήτης του επιτέθηκε με τσεκούρι

Μωρά Βίκινγκ: Γιατί οι γυναίκες προτιμούν δότες σπέρματος από τη Δανία

Εκτός κινδύνου ο 13χρονος από τη Σύρο που υπέστη δάγκωμα από φίδι

Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου από κροτίδα στο Μενίδι

Ιράν για Στενό του Ορμούζ: «Κανένα λιμάνι δεν θα μείνει ασφαλές αν κινδυνέψουν τα ιρανικά λιμάνια»

Τραγωδία στους Παξούς: Νεκρός 15χρονος οδηγός μηχανής - Σοβαρά τραυματισμένος ο συνοδηγός του