Πριν από ακριβώς 29 χρόνια, στις Βρυξέλλες, η Παρί Σεν Ζερμέν λύγιζε με 1-0 τη Ραπίντ Βιέννης και κατακτούσε το Κύπελλο Κυπελλούχων, έχοντας παίκτες όπως ο Τζορκαέφ, ο Λοκό και ο Λε Γκεν στη σύνθεσή της.

Έκτοτε, καμία γαλλική ομάδα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ευρωπαϊκό τίτλο, με τους Παριζιάνους να θέλουν να σπάσουν την κατάρα στις 31 Μαΐου ενάντια στην Ίντερ!

Τα τελευταία 29 χρόνια, η Μαρσέιγ έχει τρεις χαμένους τελικούς, όσους και η Παρί, με τη Μονακό να έχει ακόμα έναν.

Στο διάστημα αυτό και εξαιρώντας το ευρωπαϊκό Super Cup, δέκα χώρες έχουν κατακτήσει τίτλους εκτός συνόρων στην Ευρώπη, με την Ισπανία να έχει 26, διπλάσιους από την Αγγλία που έχει 13!

Οκτώ έχουν οι ιταλικές ομάδες, έξι οι γερμανικές και τρεις οι πορτογαλικές, με τη Ρωσία να έχει να επιδείξει δύο τρόπαια.

Από έναν τίτλο, έχουν Τουρκία, Ολλανδία, Ουκρανία και φυσικά Ελλάδα, μετά την περσινή κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην Αλ Σαμάλ του Κατάρ ο Μαχρέζ

Βέλη κατά πάντων από Κασάνο: «Δεν μπορεί πια να προπονήσει ο Μουρίνιο, αληθινός Ρονάλντο είναι μόνο το Φαινόμενο»

Πυρσοί, φακοί και κορεό: Νέο ρεσιτάλ από τους οπαδούς της Γουιντάντ Καζαμπλάνκα!

Απίστευτη αποβολή του Αντρές Γκόμες στην Μπομπονέρα – Έσπρωξε τον διαιτητή και είδε δεύτερη κίτρινη στην ίδια φάση

FIFA: Σχέδιο-μαμούθ 6,35 δισ. δολαρίων για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου – 25 εκατ. σε κάθε ομοσπονδία

Οσμή σκανδάλου στην FIFA: Η μίσθωση στον Πύργο Τραμπ και η σύνδεση του «πλανητάρχη» με τον Ινφαντίνο

Βοηθός προπονητή Μπενίν: «Μέσι και Αργεντινή μάς αγνόησαν-Λες και ήμασταν… γκάνγκστερ»

Σκόραρε ξανά ο Κριστιάνο - Τόσα γκολ θέλει για να φτάσει τα 1.000

Διαψεύδεται το ταξίδι Τουράν στην Πόλη για να μιλήσει για την εθνική Τουρκίας-Παραμένει προσηλωμένος στη Σαχτάρ

Έξαλλος ο Αλμέιδα: «Μην σπιλώνετε το όνομά μου – Δεν υποτίμησα ποτέ την Αμέρικα»