Εξαιρετικά νέα για τον Ντινιέ Ντεσάν και την εθνική Γαλλίας! Οι «τρικολόρ» θα έχουν στην αποστολή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο τον Ραφαέλ Βαράν, καθώς ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε καλό δρόμο και η συμμετοχή του στο Κατάρ είναι σχεδόν σίγουρη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μεγάλων γαλλικών ΜΜΕ, ο Βαράν δεν θα αγωνιστεί στα δύο τελευταία ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα για το Carabao Cup και τη Φούλαμ για την 16η αγωνιστική της Premier League ώστε να προφυλαχθεί.

Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος στόπερ βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης από τις 22 Οκτωβρίου όταν αποκόμισε σοβαρό τραυματισμό στο ντέρμπι με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αισιοδοξία για Νεϊμάρ μετά τις δηλώσεις του Αντσελότι: «Είναι στο σωστό δρόμο, πρέπει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο»

Σουάρεζ: «Αν με χρειαστεί η εθνική Ουρουγουάης θα είμαι εκεί»

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»