Υπό κράτηση κατέληξε μια 59χρονη τουρίστρια από τη Γαλλία, η οποία έκανε άνω - κάτω πτήση τσάρτερ από το Τελ Αβίβ προς τη Ρόδο, με ανταπόκριση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Η 59χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν σε έξαλλη κατάσταση, φώναζε, έκανε χειρονομίες, ενοχλούσε τους συνεπιβάτες της και δεν συμμορφωνόταν με τις υποδείξεις του πληρώματος.

Η πτήση ξεκίνησε από το Τελ Αβίβ του Ισραήλ με προορισμό τη Ρόδο. Υπήρχε, ωστόσο, προγραμματισμένη ανταπόκριση για το αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης" του Ηρακλείου και όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε ο πιλότος ενημέρωσε την Ασφάλεια του Αερολιμένα για την κατάσταση που είχε προκαλέσει η Γαλλίδα επιβάτιδα.

Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα μετέβησαν στην πίστα και συνέλαβαν την ταραξία, η οποία δεν έδειχνε καμία πρόθεση να ακούσει τις οδηγίες των αεροσυνοδών και να παραμείνει στη θέση της μέχρι να ολοκληρωθεί το ταξίδι.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μερτς: «Τεράστια απειλή» για τη Γερμανία η Ρωσία - Προειδοποιεί για προσπάθειες αποσταθεροποίησης

Pizza Fan: Τα χρήματα σε σακουλάκια στο σπίτι του «υπαρχηγού» και οι διάλογοι-φωτιά

Μία ώρα πίσω οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής

Ιορδανία: Ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας μετά το μακελειό σε ελληνορθόδοξη εκκλησία - Στους 8 οι νέκροί

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του