Γάμο-υπερπαραγωγή οργάνωσε για την 22χρονη κόρη του ένας Ρομά στον Βόλο, κάτοικος Αλιβερίου ο οποίος δραστηριοποιείται στις λαϊκές αγορές της πόλης, κλείνοντας προς τιμήν της τον περίβολο του Πανθεσσαλικού Σταδίου για την τελετή και το γλέντι. Ωστόσο, δεν έλειψε η στιγμή που τα έθιμα των Ρομά συγκρούστηκαν με τον Νόμο.

Ο γάμος αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, ενώ οι εορτασμοί και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει στο σημείο από την Κυριακή σύμφωνα με τα τσιγγάνικα έθιμα.

Το τελετουργικό περιέλαβε και την σφαγή δέκα περίπου αρνιών έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, με το ζήτημα να φτάνει, μέσω καταγγελίας, στην Εισαγγελία Βόλου, όπου σχηματίστηκε δικογραφία.

Σημειώνεται ότι η σφαγή οικόσιτων ζώων σε κοινή θέα, και όχι σε κατάλληλο σφαγείο όπου τηρούνται κανόνες υγιεινής και ευθανασίας, είναι παράνομη. Από την πλευρά τους οι συγγενείς δηλώνουν πως ήθελαν απλά να τηρήσουν τις παραδόσεις τους, που έχουν μεταλαμπαδευτεί από γενιά σε γενιά.

Παρόλα αυτά, οι εορτασμοί συνεχίζουν με 3.000 προσκεκλημένους από όλη την Ελλάδα ενώ κορυφώνονται σήμερα με την παρουσία του Ζαφείρη Μελά, ο οποίος αναλαμβάνει το μουσικό πρόγραμμα της γαμήλιας γιορτής των νεόνυμφων, οι οποίοι έχουν μόλις απέκτησαν μαζί ένα νεογέννητο αγοράκι.

Πηγή: thenewspaper.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γερμανία: Απαγόρευσαν την είσοδο σε όποιον δεν μιλά γερμανικά σε παραλία της λίμνης Χάλε

Φωτιά σε εργοστάσιο με πλαστικά και χαρτιά στο Αιγάλεω

Μητσοτάκης για Κτηματολόγιο: Επιλύθηκε μια εκκρεμότητα 200 ετών - Είναι ίσως η πιο εμβληματική μεταρρύθμιση

ΑΑΔΕ: Εντόπισε κατασκευαστική με τζίρο… 3 ευρώ - Μαύρο χρήμα άνω των €3 εκατ. μαζί με μεσιτικό γραφείο

Ξαγρυπνά ο σύντροφός σου; Ούτε εσύ κοιμάσαι καλά

Δημοσκόπηση Interview: Άνοδος για ΝΔ, πτώση για Καρυστιανού - Εδραιώνεται στη 2η θέση ο Τσίπρας

Χρυσοχοΐδης: «Σε λίγες ημέρες θα λειτουργούν οι 300 κάμερες που θα καταγράφουν τις παραβάσεις κόκκινου»

Θεσσαλονίκη: «Τσαντάκιας» επιτέθηκε σε 76χρονη στην Ανάληψη

Ομάδα ατόμων έγραψε συνθήματα με μπογιά έξω του σπίτι του Νίκου Χαρδαλιά

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ρεκόρ θερμοκρασιών στο Ηνωμένο Βασίλειο - Κόκκινος συναγερμός στη Γαλλία με 18 νεκρούς